THIS HAS GOTTA BE THE GOOD LIFE

Easy A är fan en av de bästa high school filmerna ever. Den är som Juno fast roligare!
Den fick mig till och med till att tycka att Penn Badgley är ganska snygg och inte är en jävla mes som han är i GG. Bara det i sig är en bragd ffs!


Picture

IT'S A FACT

15 Din åsikt om mainstream musik


Jag ska inte kasta sten i glasjus och säga att mainstreamad musik suger (även om en hel del gör det) eftersom jag själv lyssnar på det. Nu lyssnar jag kanske inte så mycket på musik som är mainstream i Sverige eftersom hälften av alla artister och låtar jag har på spotify varken är kända eller spelas i Sverige men jag gör ju det ändå trots allt HEHEHE. Visst är det trevligt med artister som inte är mainstream också men jag gillar blandningen.


22 Berätta kort om dina kändis kärlekar


Den tidigaste kändis kärleken jag kan minnas är nog Luke Perry som spelade Dylan i Bevan. Fan vad jag tyckte han va snygg! Såhär i efterhand fattar jag inte vad jag tänkte på… Sen har vi ju såklart Logan i Veronica Mars även om jag tyckte att Duncan var snyggare så var Logan hetare (USCH). Efter dessa kom *host*Brian McFadden*host*. Vet inte riktigt vad jag tänkte där egentligen. Han har aldrig varit speciellt snygg men jag antar att han har/hade en bra röst. Jag har haft olika ”favoriter” i westlife men konstigt nog har aldrig Nicky lyckas bli en favorit trots att han är den snyggaste.



Pictures from here and here


Ed Westwick är utan tvekan den snyggaste out there now men det lär väl ändras med tiden. Fast Ed är i alla fall inte ful nu och jag har svårt att tro att jag kommer tycka det i framtiden men det tyckte jag ju visserligen inte om ovanstående förr heller.



Resten av mina ”cruches” håller jag nog för mig själv…


Picture


Jag har sagt det förr men det tål fan att sägas igen, engelsmän är nog det bästa som finns!


GIFTS

Julen är över för i år även om vi ännu inte firat med kusinerna än och jag fick ju en del fina saker :)


Födelsedag: En väldigt bra karta över London och en del pund. Parfymen Pure som luktar ljuvligt, en tomte, Thomas Sabo armband med en berlock, boken Dandy + pengar, 6 filmer av Johan och bestick. Sen fick jag ju mobilen av päronen i höstas.


Av Ann-Margareth och Roland fick jag euro och en likadan karta som den över London fast med Bryssel, en kamera + fodral och minneskort, en ängel, lakan och bestick.


Av päronen fick jag Gravity som jag bytade ut till dvdn från förra turnén, en tomte, smink från Too Faced, armbandsset från Panduro, en väska, en 3D tavla på olika London monument och två röda ovala formar från Le Creuset. Sen fick jag ett presentkort på skivlagret av Johan och en berlock till mitt Sabo armband av Christina och Peter.

Jag fick nästan allt jag önskade mig om man bortser från Harry Potter böckerna och en annan bok. Nu hoppas jag bara in i norden att jag från hörlurar, tofflor och velour dress av Lena och Fredrik, då är livet grajt!

CHRISTMAS EVE

5 Skriv 20 facts om dig själv

-          Jag skulle väldigt gärna kunna spela piano

-          Jag älskar att tugga is och gör det dagligen

-          Jag var gråtfärdig när jag såg mitt betyg i nian för jag kände mig otroligt korkad

-          Jag fastnar lätt för saker och när jag väl fastnat blir jag obsessed med saken

-          Det är pga av ovanstående punkt som jag kan så mycket onödiga saker, för jag måste veta ALLT om                     något om det intresserar mig. Jag älskar att veta grejer som andra inte vet

-          Min glädje över Bryssel har börjat förvandlas till rädsla

-          Det kommande halvåret gör mig gråtfärdig och det är inte pga studenten eller något som rör skolan

-          Det är fem år och lite mer än en månad sen jag blev inlagd för diabetes :O

-          Jag kan inte vilka datum mina familjemedlemmar fyller år, dock kan jag vilka år de föddes

-          Jag är 99 på att jag fått en bula på magen eftersom jag jämt glömmer att byta slang till pumpen

-          Jag visar aldrig till en person om jag blir arg på den förutom om det är någon i min familj

-          Jag har lyssnat ganska mycket på McFlys album Above the noise

-          Jag skäms över att medge ovanstående punkt

-          Jag ser hellre det negativa än det som är positivt

-          Jag tycker inte om att fylla år för jag blir alltid besviken

-          Kålpudding är jävligt gott

-          All kål är jävligt god

-          Jag har inte läst någon av de tre senaste böckerna av miss Ahern men ändå MÅSTE jag ha böckerna när              de släpps

-          Jag hatar Flying without wings

-          Den kanal jag kollar mest på på tv är kanal 8. Why you may ask, ja det är för att där finns MASSOR av res            och matlagningsprogram. Sen att nästan alla kommer från England gör ju det hela liiiite bättre

 

Julafton idag och jag har faktiskt lyckas få lite julkänsla. Jag och Johan fick tidiga julklappar i form av 3D tavlor. Jag fick en med London :Q Igår fick jag ju också lite saker och där ibland pund och en London karta, en tomte, bestick, Dandy, pengar, Thomas Sabo armband ♥, DKNY parfym och en eltandborste. Senare ikväll blir det väl mer :Q

 


Picture

Merry Christmas!


YOU'LL NEVER FIND THE EVIDENS ON ME

Är helt jävla slutkörd och i natt ska jag fan få sova mer än sex jäkla timmar!
Tack för att ni grattat mig era sockertoppar och hoppas ni får en fin jul ♥
Imorgon lägger jag upp 20 facts och berättar om vad jag fått :)

YOU FEED MY WORLD

Eftersom mer än hälften av mina läsare svarar på frågor om sig själva tänkte jag göra samma sak för jag vet att jag inte pratar så ofta (om alls) om hur jag känner och vad jag tänker på. Jag har fruktansvärt svårt att öppna upp mig speciellt face to face så this is as good as it gets. Zandra lär ju känna igen frågorna iallafall HEHEHE

1 Beskriv ditt nuvarande förhållande. Om singel, diskutera hur det livet är

- Jag har alltid haft en lite fin bild i mitt huvud om hur jag vill att ett förhållande ska se ut men det är först på sista tiden jag insett att jag inte är redo för att vara med någon. Jag kan på allvar inte se mig själv med en kille och att jag ska "dela" mitt liv med någon annan. Har nog alltid "önskat" mig någon speciell men jag känner mig helt enkelt inte mogen och jag är nöjd med att inte ha någon.

2 Skriv om något du tänker på och stör dig väldigt mycket på

- Jag stör mig på mycket och det är ingen underdrift. Jag antar att jag mest stör mig på människor. När någon uttalar sig om saker som de inte har någon kunskap om, när någon är så jävla FAST i sitt tänk att de inte lyssnar. På människor som tror att de är Guds gåva till världen och människor som rent ut sagt är dumma i huvudet är nog det jag stör mig mest på.

3 Dina åsikter om droger och alkohol

- Droger är skit och något jag absolut inte skulle röra. Alkohol är okej om det är i måttliga mängder, man ska dricka för att man tycker om det och inte för att bli aspackad har jag insett på senare dar. Vad andra gör är upp till dom.

4 Dina åskiter om religion

- Jag skulle nog säga att jag är troende till viss del. Jag tror på något större och jag tror att det är bra för människor att ha en tro så länge det inte går över styr. Att avstå från saker eller tycka och tänka samma saker om man gjorde för tusen år sedan bara för att det står i en helig bok tycker jag är fel när samhället är moderniserat. Men som sagt, vad andra gör och tycker är upp till dom.

5 Har du/ vill du ha tatueringar eller piercings - varför?

- Förr ville jag ha en tatuering i nacken men på senare tid har jag blivit sugen på en på handen. Cheryl Coles tycker jag är väldigt snygg. Jag kan erkänna att jag vill ha en för att jag tycker det är snyggt men i framtiden kanske jag vill ha något med en mening. Jag skulle dock aldrig göra det utan att tänka efter noga först.


Picture

TARDIES

Jag har hittat den bästa bloggen EVER.
Denna blogg har det underbara namnet westlife tards och går ut på att på ett roligt och kanske lite taskigt sätt berätta om alla westlife tards som finns där ute (en westlife tard är en stalker som helt enkelt är läskig och oftast väldigt otrevilg mot andra fans). Jag har säkert suttit i en timme och läst detta och guldgruvan är inte ens nära på att ta slut!

Här har ni en länk till de tre största westlife tardsen som finns. Kerry tar priset för hon är RUBBAD men Vinter, som förövrigt är svensk, är också ganska speciell. Detta är underhållning i vardagen mina vänner. Man behöver inte ens vara ett fan av wl för att uppskatta dessa tards! :Q

IS IT ANY WONDER I FEEL BETRAYED?

Ahhhh, nu har lovet, i stort sätt, börjat!!
Har bara måndag kvar och sen ska jag iofs jobba nästa vecka men det är bra, me need money! Skolan var onödig som vanligt men vi fick göra vår redovisning och det blev ju sketbra! Fick tillbaka skriftliga nationella också och jag lyckades fan ta mig få en nia där också. Tydligen skriver jag för långa meningar och använder för lite komman, but that's life, jag är nöjd iallafall med tanke på att jag inte ens läste igenom skiten när jag va klar

Mindre bra gick det i religion...
Har inte känt såhär sen söderkulla ffs! Nä, nu hatar jag officielt ämnet religion :Y Jag får väl satsa på svenska istället, det verkar ju vara mitt ämne

On a brighter note så är det idag en vecka tills jag blir ARTON(!) år.
Sen är det även 6(!!!) veckor kvar till vad som antagligen kommer bli den bästa projektarbets tiden EVER! Sen ska vi ju verkligen inte glömma att det bara är 8 dagar till julafton ♥

PHILIPS LUMEA

 

Ty för en fattig student är det så

att en rakhyvel kan vara svårt att få

När pengarna kommer så snabbt de går

att stubbet på benen hinner bli till hår

 

När tomtefar snart på vägen är

hoppas jag han i säcken bär

Undret Philips Lumea

som nu kanske kan vara på rea

 

Vad är detta under ni fråga

något som inte ens kritiker såga

Jo Lumea är i sin egen klass

den tar bort hår i lass

 

En blinkning är allt du ska låta

sen försvinner hår som i en gåta

En helt fantastisk liten grej

något för varenda tjej!

Picture

 

Visst är mina kunskaper på att rimma heelt amazing?! ;)

Äh, jag fick ge den en chans, priset är ju UNBERBART!


THE GOOSE DRANK WINE

Så jävla onödigt att ens stiga upp imorse!
Hade fan inga lektioner och det kommer jag och Zandra på när vi kommit till skolan :Y Jävla föreningar :Y:Y:Y Usch, istället var det bara att åka hem och plugga psykologi som jag för övrigt hatar rätt mycket. Jag orkar inte läsa det en gång till utan jag tror nog att jag skiter i det nu. Förra provet var ju ganska lätt och jag har "råd" till att få g på ett prov. Har liksom inga förväntningar på mvg i det ämnet ändå HEHEHE

Sen är det redovisningen till internationella som också ska göras imorgon. Det går det lika bra med. Tycler inte jag har några bra punkter att ta upp så jag ber till Gud att jag kan komma upp i fem minuters snack.

Nu ska jag göra lunch, sallad :Q, och sen bara chiiiiiiiilla innan ångesten tvingar mig till att öppna psykboken igen. Jag tror att jag kan behöva en psykolog efter denna jobbiga kursen...

FLY

Såja, då va x factor slut och jag hade nääästan rätt när jag tippade på hur det skulle gå.
Matt vann, inte alls otippat, Rebecca kom tvåa, One direction trea och Cher fyra.


Personligen tyckte jag att One direction va bäst igår med deras duet men jag måste säga att Matt och Rihanna också var jäkligt bra.

EVERY LITTLE THING YOU DO, YOU'RE INSATIABLE


Jag håller med totalt! Alltid tyckt Schulman varit en redig människa.
Nu får vi hoppas att han har rätt också och att Sverige är redo för att statsa stenhårt på en bättre och mer påkostad production! Men, det lär väl aldrig hända trots att XF har ett bättre upplägg. Kanske inte så mycket när det kommer till att man har olika kategorier utan att alla tävlanden har en coach i juryn som stöttar och hjälper vilket Idol totalt avsaknar, de får knappt ha kontakt. Dessutom har juryn makten i XF något som jag tror är skit bra, för då går oftast de rätta personerna vidare och sist men inte minst suger inte XF en massa pengar genom miljarder omröstningar. Nä, jag har sagt det förr och jag säger det igen - ut med Idol och in med X factor!

Jag är nörd och jag vet det, men jag har ju inget annat i mitt liv ändå så detta är ju vad jag får obsessa över.

FINAL

Idag är det ju final i Idol och imorgon börjar finalen i Xfactor :Q

Ser fram emot att se kändisduetterna för i år.
One direction och Robbie Williams
Rebecca och Christina Aguilera
Cher och Will.i.am
Matt och Rihanna


One Direction eller Mr Cardle vinner nog tror jag och sen kommer Rebecca trea och Cher fyra.

TELL ME

Alla uppgifter är klara och det är slut jobbat för nu, så jävla härligt.
Dock känns det lite som fredag idag och varje gång jag kommer på att jag måste till skolan imorgon blir jag maga sad. Dock känns det som att jag ska jobba imorgon men när jag kommer på att jag inte ska det blir jag mega happy. Denna veckan har varit AS-seg så imorgon ska jag fan njuta sönder totalt när jag inte måste använda hela helgen till att plugga eller jobba! Kanske borde ta en tur upp till stan och handla klappar...

Why do you always hide your tears when you cry?
Isn't it time to tell me everything now, don't leave anything out
I'll tell you all my fears, my mistakes before it's too late


Picture

Kan inte FATTA att det är 49 dagar kvar!!

DONE!

Känns rätt bra att jag sket i att gå på danskan för nu är jag helt klar med analysen som såhär i efterhand inte va sådär jättesvår, jag klagade längre tid än vad det tagit för mig att skriva den. Sen imorse började jag och blev klar med europakunskapen så nu har jag typ INGET som tynger mina axlar så nu kan jag jobba utan att må dåligt över det :D


Idag är det julbord vilket är lika med mumsig mat :Q

LIFE IS SHIT, DEAL WITH IT FFS

ÅNGEST:
Att jag inte börjat med konfliktanalysen HEHE
Att jag ska jobba nästa vecka och inte har tid till analysen
Att jag måste skriva om Belgiens historia till nästa vecka
Att jag måste göra en gudstjänst nästa vecka i skolan
Att jag måste/borde maila Mr Strand om Bryssel, skolor i Bryssel samt people ifrån EPP som vägrar svara
Att jag måste gå till banken och ändra: kort, skaffa nytt konto samt ändra CSN - på två olika banker
Att jag har en månad bokad nästa år med miss tandläkare
Att jag måste lämna barnavdelningen för att gå över till vuxna
Att min utbildning ligger i fucking Jönköping
Att jag har diabetes, struma och järn- & kalciumbrist (denna är major, borde nästan va högst på listan!)
Att det tydligen ska snöa VÄLDIGT mycket vilket gör vägen till skolan blir som ett träningspass
Att jag enligt Zandra är retarderad och att jag enligt Mercan är ordblind
Att den enda kille jag varit tillsammans med var en fitta och att det var väldigt längesen vi gjorde slut

SAKER SOM ÄR BRA:
Att jag ska jobba lite nästa vecka
Att jag ser fram emot Bryssel väldigt mycket just nu
Att det är julafton snart
Att jag snart blir 18, även om det är skräckblandat
Att jag fick vg+ på dansk provet
Att det är snööööö ute :Q

Ångest är övervägande i nuläget...
Jag hatar mitt liv

RSS 2.0