2011

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Jag levde i ett främmande land i några veckor tillsammans med underbara människor. Jag avslutade ett skol-kapitel och påbörjade ett annat, mer ångestfyllt, högskole-kapitel. Jag tog körkort, blev vuxen och ägare till både det ena och det andra.

 

Har du några nyårslöften?

Egentligen inte men jag tycker att jag borde bli bättre på att ta chanser och inte alltid tänka efter så mycket.

 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej.

 

Vilka länder besökte du?

Bryssel (HAHA av någon anledning kommer jag aldrig någonsin att säga Belgien) och Tyskland.

 

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?

Nu kommer jag inte ihåg de specifika datumen för jag är dålig på siffror men studenten och skolavslutningen är två dagar jag aldrig glömmer. Den ena dagen var en lycklig dag och den andra lite sorgsen (: Jag kommer alltid minnas dagen jag blev inlagd på endokrinologen, första dagen jag irrade runt på ubåtshallen och den där dagen vi kramade om Malin utanför H&M på Mobilia innan hon åkte till USA. Sen glömmer jag aldrig dagen vi flög till Bryssel när jag och Zandra stod på tåget till Kastrup och grät över orättvisan (HEHE)

 

Vad var din största framgång 2011?

Att jag gick ut med så jäklans bra betyg och att jag fortsatte att gå i skolan trots mina tvivel.

 

Största misstaget?

Ibland ångrar jag att jag tackade ja till högskolan och inte använde hösten till att jobba för att sen åka till Londres nu till våren. Ett annat misstag var att inte uppskatta min ungdom innan jag blev vuxen. Sen ångrar jag utgången på studenten MASSIVT mycket.

 

Bästa köpet?

Las iphone?

 

Vad spenderade du mest pengar på?
H&M och iphonen…

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Bryssel.

 

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?

Someone like you - Adele, Try a little tenderness – Amber Riley, On the floor – J.Lo, The A-team och Lego house – Ed Sheeran, For altid och Vi to – Medina, Ego – The Saturdays, I mine øjne – Rasmus Seebach, You and I – Lady GaGa, Countdown, I was here och Girls – Beyonce, We found love – Rihanna. Plus albumen Science and Faith av the Script, Satan i gatan av Maggio och Above the noise av Mcfly.

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Både och.

 

Vad önskar du att du gjort mer?

Njutit av de små sakerna som man annars tar för givet!

 

Favoritprogram på TV?

Glee, Gossip girl, 2 broke girls, Two and a half men, Surburgatory, Downton Abbey, Awkward, The big bang theory, Pan am, the X-factor.


Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

Firade den, som alltid, hemma med familj och vänner.

 

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?

Väldigt slapp och osminkad för det mesta (:

 

Den bästa nya personen du träffade?

Jag har träffat många nya personer men ingen som lämnat något större intryck. Jag är nöjd med det umgänge jag har!


WE LET IN LIGHT AND BANISH SHADE

Födelsedag och julafton kom och passerade i en ryslig fart. Men vi har haft det mysigt trots att vi bröt traditionen och inte firade jul hemma. Klapparna hann precis packas upp innan klockan slog tolv HEHE. Jag fick mest nödvändigheter som är bra att ha när man ska flytta. Nu har jag allt, saknas bara lite grytor sen är jag done hahah. Jag har till och med fått en vertygslåda med hammare och sånt.

Idag står först chill på schemat och sen bio :Q

CHILLIN WITH THE RADIO ON

Sing it right back - I like it like that


SELVOM JEG IKKE SIGER DET OFTE NOK

De kommande dagarna kommer bli så jävla bra. Imorgon fyller jag år, i övermorgon är det ju julafton och sen ska vi på bio :Q Ska i och för sig jobba lite nästa vecka men det är helt okej eftersom jag slipper julafton. Livet är så härligt just nu och igår kom biljetterna som jag varit så orolig över


WALKING IN A WINTER WONDERLAND

Idag har jag och mamma julpyntat här hemma (: Så nu är huset fullt med tomtar, mitt rum är dock orört men det ska jag ta i imorgon efter jobb. Då ska jag även börja med de sista julgodiset. Har knäck, marabou fudge och pepparkaks kola kvar.

Idag har jag förutom allt städande och pyntande fått reda på mitt tentaresultat och jag blev godkänd OPPA Så jävla härligt, en fin tidig julklapp. Sen fick vi även ett annat besked idag som vi gått och väntat på i ett halvår. Så efter jul har Johan och jag en del att stå i.

Fem dagar kvar till julafton ♥

IT ALL FELT THE SAME

Idag har jag:
-gått upp tidigt för att jobba hela dagen
-tagit en sen runda på Mobilia
-åkt till coop två gånger
-lagat middag
-sett en film med Sarah Jessica Parker

Imorgon ska (borde) jag
-åka till triangeln och the spice tree för att fixa den sista julklappen
-göra allt julgodis jag köpt grejer till
-hitta en klänning till min födelsedag/nyår
-börja ta tag i skoluppgifterna
-göra något roligt?

Om man bortser från det faktum att jag känner en obehaglig förkylning smyga sig på så är livet pretty fine just nu. Är glad att ha tid som jag kan planera upp på mitt sätt och att inte behöva stressa med en massa. Det flyter på så himlans bra liksom (:
Men för stunden är jag så trött att jag somnar sittandes HEHE
God natt!

ONE DAY YOU'LL WAKE UP

I tisdags hade jag mina sista föreläsningar för i år OPPA!
Fast nu har jag ju en massa uppgifter och en tenta att skriva under "lovet" men det är SÅ skönt att slippa tänka på om jag ska till skolan eller inte. Nu kommer dock päronen kasta på mig en del jobb men det är okej (:

Idag gick jag upp tidigt trots min ledighet för att gå till tandläkaren. När jag kom in sa hon att vi inte behövde bedövning för det bara var ett litet hål och sist hon sa att det gjorde det så ont att jag trodde käften skulle trilla av. Men idag kändes det knappt och det gick fortare än en vanlig undersökning. Jag va inne och ute på mindre än tio minuter.

Jag hade tänkte baka och göra julgodis idag men det sket sig. Mest för att jag inte orkar ta mig ut igen för att handla HEHE Igår lyckades jag i alla fall få ihop mitt pepparkakshus och slå in alla mina julklappar.

DON'T LET GO

Efter en galen avslutning på arbetsdagen fick jag äntligen åka hem och se sista delen av X factor. And guess what? Mina favoriter vann!! Jag har inte gått in på twitter och sånt sen igår eftermiddag för att inte spoila (väldigt olikt mig)

Little mix är det första bandet som någonsin vunnit X factor i England och de är lätt det bästa programet producerat. De gick in som solister men sattes samman av juryn and look where it got them!



AS IF WE NEVER SAID GOODBYE

Är nästan klar med alla julklappar nu. Ska beställa två grejer till pappa och Johan på internet och köpa en kvarn till Roland men sen är jag klar (: Har iofs kusinerna kvar men de önskade sig inget(?!) så jag ska köpa ett presentkort till dem bara. Så jävla härligt och nu har jag fått liiite julkänsla i alla fall. Ska bygga ihop mitt pepparkakshus och slå in klapparna imorgon om jag inte måste jobba.

WHEN I SEE YOU OUT AND ABOUT IT'S SUCH A CRIME

Här är Kalle som jag ritat. Har lagt ner ca 3 timmar på den -.-
Nämnde jag att jag hatade Illustrator? Men jag börjar bli bättre på det nu i alla fall.
Jag har alltså ritat om en bild till objektgrafik. Det är ganska "lätt" egentligen men eftersom herrn över har så mycket detaljer så tar det lång tid. Bilder bygger på pixlar medan objektgrafik byggs på kurvor, så det man gör är att man klickar med musen så en punkt bildas när du sen klickar en bit ifrån och då blir det ett steck mellan dem. Så det är på så sätt objektgrafik skapas, genom steck typ som sedan måste böjas och så hahah


De gröna prickarna är punkterna. Sen är en jobbig grej att man kan inte ha ett "lager" i olika färger så hans tröja är gjord i 10 lager kanske.

ON MY MIND

Idag sitter jag med de sista labb-uppgifterna som ska redovisas imorgon. Johan fixade Illustrator på min data så jag slapp åka in till skolan HEHE Ibland är han bra att ha.

Så jag har nu ritat en ipod i nån timme och nu håller jag på med Kalle Anka som de laddat upp i så otroligt dålig upplösning att jag får spader. Jag vet inte om nån av er jobbat i Illustrator förr men det är ett helvetesprogram. HELVETESPROGRAM. Speciellt om bilden man ska rita av är pixlig :Y Men så fort jag är klar med Kalle så kan jag lägga ner detta pilleri för idag :Q

I'LL BE YOUR STRENGTH

Dag 16: En bild på dig och dina syskon.


YOU'RE GOOD AT SMILING

Dag 15: En bild som alltid får mig att le.


TAKE A CHANCE

Dag 14: En bild som betyder kärlek för mig.


Picture

Jag skulle kunna lägga upp en bild på mina föräldrar eller på er eftersom ni är kärlek för mig, men det är (hoppas jag i alla fall) en självklarhet. Jag pratar ofta om London, det vet jag, men för mig ÄR det kärlek. Jag är en anglosax i hjärtat och det står jag fan för.

Jag vill kunna stå vid Themsen en mörk kväll med lite lätt regn och se Tower bridge och London Eye. Jag drömmer ofta om det och jag kan inte förklara hur jag känner men varje gång jag ser på X factor eller the Cube eller Jonathan Ross så önskar jag att jag var där och inte här hemma i lilla Malmö. Det är en märklig känsla egentligen... Jag vill bo där, jag vill träffa mitt livs kärlek där, jag vill flyta in i mängden där, jag vill så så så mycket mer.

Jag kan verkligen inte sätta ord på vad det är med London, men för mig så är det kärlek (:

MYSTERY

Dag 13: Favorit citat.







GRAB YOUR COAT

Dag 12: En puss- eller krambild.


Nyår 2009(?) Jag, väldigt full och Malin, lite mindre full HEHE
Love you ♥

RSS 2.0