IT'S TIME TO TALK ABOUT TRUTH NOW

Dag 11: Msn profilbild.


Detta är på Malta vid Blue Lagoon, Juan and myself så att säga.

CONSTANT CRAVING

Dag 10: Dagens outfit.


Såhär säg jag ut idag när vi presenterade vårt bröllopsprojekt som faktiskt gick jävligt bra. Ingen hade negativa kommentarer om oss eller vårt arbete, inte ens lärarna! Vi har jobbat som fan med att göra detta så bra som möjligt så detta va riktigt härligt. En tjej (som är med i den grupp som är helt sjukt kreativa och bra) sa att hon tyckte vårt va bäst och hade hon varit Yaki och Petra hade hon valt vårt förslag. YES! :Q

GOOD RIDDANCE

Idag har jag skrivit min tenta och om jag ska vara helt ärlig så va det inte alls så farligt. Tror att folk tenderar att göra det till en större sak än det är. Jag svarade på alla frågor och det va bara en där jag gissade hellt vilt så det tyckte jag ändå va okej. Om jag sen blir godkänd eller inte återstår att se. Det är sagt att vi ska få svar den 19 december i alla fall men ja, mah är inte så snabba direkt.

Efter tentan hade vi bröllopsmöte för att förbereda oss inför imorgon eller till på onsdag och sen stack jag hem, åt och nu har jag putsat mitt fönster och satt upp ljusstaken och stjärnan. Härligt, nu för det gärna komma lite snö också (:


STILL BE THE ONE WHO GETS IT BREAKING

Dag 9: En bild från din förra sommar.


Jag har inte så många bilder från sommaren -10 men det här var en minnesvärd kväll. Gatan fick översvämning och på vissa ställen gick det upp till låren. Kul för oss som klarade oss undan, mindre kul för dem som fick vatten in i bilar och hus.

THE STORY OF...

Imorgon är det dags - ÄNTLIGEN!

I'LL DO IT ALL FOR YOU

Dag 8: En gammal och ny bild på mig själv.


Jag och Emelie på min två-årsdag om jag inte har helt fel för mig. Ser ni hur generös jag är? Bjuder på godis som ingenting, jag va en pärla redan i tidig ålder (: (HAHA checka soffan också - fulaste ever)


Från Malins avskedsfest. Jag dyrkar? HEHE

BAREFOOT IN THE GRASS NEXT TO YOU

Dag 6: Bild på en tid jag saknar.


Tror att det finns få kvällar då jag känt mig så fri och lycklig som jag gjorde då. Vi satt ihopträngda på Paula och Elins rum i Paris med sippycups och skrattade tills tårarna rann. De andra gick på klubb men inte vi, vi blev fulla och sprang omkring som mongon i korridoren utanför Sörens rum.

YOU MAKE MY HEART BEAT FASTER

Dag 6: Fem fakta om mig själv.

- jag premurerar på SOLO men läser den aldrig
- jag glömmer alltid att byta slang till pumpen = inte bra
- jag har insett att jag blivit vuxen och jag HATAR det
- jag vill flytta utomlands men är alldeles för feg
- jag har inte öppnat photoshop för skoj skull sen sommaren och det lär jag heller aldrig göra igen

STAY

Dag 5: En favorit låt. (jag glömde att ta outfit-bild så jag kastar om dagarna HEHE)


UNDER THE LIGHTS TONIGHT

Dag 3: Vad jag har i min handväska.


Block, pennskrin, kalender, någon form av mellanmål till skolan, väska med diabetsegrejer, plånbok, iphone och hörlurar

Idag har jag bla läst om hur man kan plocka bort bruset som finns på bilden. JÄTTEKUL! Har suttit i nästan sju timmar med las kokbok idag, snart över!

OUT OF ALL THESE THINGS I'VE DONE

Just nu så är livet tufft som fan. Jag hatar skolan och jag hatar att jag inte kan njuta av mitt liv. Om mindre än en vecka har jag min första tenta i ett ämne som är sååå främmande och svårt. Jag kan inget om pixlar, skärmupplösning, scanning, tryck och allt annat mög de tryckt in i bok helvetet.

Jag har hur som helt bestämt mig till 99% att hoppa av efter jul. Jag har ingen motivation till att plugga och speciellt inte till produktionsledare. Jag har inte ork till att må dåligt över skolan och känna att jag är dum. Jag provade på och insåg att det inte var någonting för mig, och även om jag misslyckas på tentan så tror jag inte jag kommer att försöka igen. Som sagt, inte mitt ämne alls. Som tur är så har jag ljusglimtar som gör exitensen okej.

* The saturdays, One direction (supergay, jag vet) och Westlife har släppt nya album
* Vi har bokat resa till London (längtar som fan, knarkar brittisk musik)
* Snart är bröllop och tenta-plugg ett minne blott (OPPA like a horse on crack)

Ska bara stick it out lite till, sen kommer ångesten över att hitta ett jobb *suck*

I WOULD DIE FOR YOU

Dag 3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.


Mor och far är ju självklara, hade inte klarat mig utan pappas konstanta lugn eller mammas axel som man alltid kan gråta ut på. Eller varje gång som jag är orolig och nervös så får de mig alltid på bättre tankar och bankar in i skallen på mig att världen inte kommer gå under för minsta lilla. Bäst är dem, superbäst!

TELL ME I'M A SCREWED UP MESS

Dag 2: En bild på den personen som vet mest om dig och en kort beskrivning.


Om man inte räknar mams och paps så vet nog denne filur mest om mig. Jag tenderar inte att dela med mig så mycket av über personliga grejer men eftersom vi på något konstigt sätt vill/tänker/tycker samma saker så blir det ändå att Zand vet en massa. Och det är skönt, för Andersson är ett ypperligt bollplank när livets stora frågor ska redas ut!

End of gayness HEHE

YOU SAID LEAVE WITH ME

Dag 1: Din facebook profilbild.


Om jag inte har helt fel för mig så togs denna bilden innan vi gick iväg för vårt sista klassfoto och innan skolgården invaderades av folk. En fin, med lite överskattad, dag. Saknar Latin och gamla klassen ):

REQUEST BY ZANDRA


GAAAAHHH

Matte när den är som bäst:


+

picture
+



= CRAZZZZY SHIT!!

AMERICA

Vad jag gjort i eftermiddag efter vårt möte istället för att plugga till äckeltentan




Pictures

SCHOOL

Både igår och idag har jag haft föreläsningar om typsnitt och fonter. När jag köpte typografiska handboken kunde jag inte förstå hur i helvete man kunde skriva en hel bok om typsnitt men nu, nu fattar jag. Vet ni hur mycket regler det finns?! Typ allt jag skrivit någonsin på en data är fel tekniskt och regelmässigt. Men trots det är så har det varit intressant att lyssna på. Detta har jag ju faktiskt användning för ovs vad jag tänker jobba med.

På fredag ska vi snacka papper, deeet blir intressant det. Det roliga är att man tänker att ja, papper är papper, det finns färgade och vita och i olika tjocklekar. Ohhh no, that's not all! Allt är mega tekniskt när man läser orginalproduktion, lovar, kommer aldrig vilja se ett papper igen efter fredag, jag känner det på mig XD

Imorgon kommer las projektgrupp hit hem till mig för bröllopsmöte. Vi börjar närma oss slutet nu... Dagen efter Malin kommer hem och efter min första tenta börjar vi pitcha! Från 9 till 5 i två dagar och då ska vi dels lyssna på de andras bröllopsförslag samt lägga fram vårt. Vi har sagt att vi ska vara klara med allt denna vecka och sen spendera de sista två veckorna till att fixa vår presentation. Ska bli skönt när detta är klart, men det har ändå varit helt okej. Hellre detta än att undersöka ungdomars kunskap om EU.

ONE LESS BELL TO ANSWER

Jag funderar på att köpa biljetter till westlifes sista turné på Croke park nästa år. Helt ärligt har jag tappat mitt intresse för längesen men det är ju liksom the last chance ever... Biljetterna går dock inte på pre-sale först om några dagar så jag ska tänka på det, de kostar ju någonting också HEHE Man kan ju faktiskt önska sig det i födelsedagspresent, hade dock hellre sett dem i London än Dublin men de biljetterna är antingen slut eller typ längst bak. Fast I guess it's better then nothing, och London är alltid London

Som sagt, jag får se. Tänker dessutom knappast åka själv, my name is not Miley.

RSS 2.0