Seasons fly

Tisdag idag! Kort skoldag idag bara och sen hem till Anna för att träffa tjejerna och planera inför valborg : )
Imorgon är jag dessutom ledig för vår skola ska spela rugby tunering och jätte många ville gå så lärarna sa att det va okej så vi slipper skolan trotts att alla inte ska gå och kolla på matcherna! :D Så inatt ska jag bara sitta uppe tills jag inte kan hålla ögonen öppna längre och sen ska jag sova fruktansvärt länge! 



"Know my thought's are always on you, just keep strong"



Don't be afraid to fall...

Söndag idag och för min del betyder det plugg... Inte speciellt kul men man måste ju, dessutom så är det ju snart lov så det e bara att kämpa vidare! Nästa vecka är det dessutom valborg :D Jag ska antagligen va hemma hos Zandra med dom närmsta vännerna och grilla. Nån majbrasa blir det nog inte, för vi har lite dåliga erfarenheter när det kommer till att vara ute på valborg XD.  Sen på måndagen veckan efter ska min gamla högstadieklass ha reunion med grillning osv. Så de kommande dagarna ser ut till att bli helt underbara! Dessutom är ju värdet så fruktansvärt fint nu också, nu känns det verkligen som att sommaren närmar sig med stormsteg! ÄNTLIGEN!!!




How do you measure a man?

Idag har hela, eller nästan, dagen spenderats i stan med Anna, Zandra o Malin. Den mesta av tiden har vi suttit på EP o fikat XD Kollade runt lite här o var, hittade en fin klänning på gina tricot, blommig underbar, men just nu e jag rätt pank så det blev inget köp "/ Hoppas den finns kvar tills jag fått mina pengar :D

Kvällen ska spenderas hemma hos Anna :D Jag hoppas det blir lite bakande, verkar som om en kladdkaka skulle vara en möjlig efterätt till min pizza XD



Fredag!

Äntligen fredag, härligt! :D 

Idag var det som sagt nationella i engelska, det gick relativt bra. Inte det bäst jag gjort men jag är ändå nöjd. Hade ju provet direkt på morgonen och sen hade vi håltimme i typ tre timmar innan min o Elins sista lektion, danska -.- Kändes onödigt att vänta så länge men jag är inte typen som skolkar, får så dåligt samvete och dessutom så dödar mamma mig XD 

Äh, jag hade inget emot att vänta. Hade trevligt sällskap så då e de inga problem : ) Ikväll ska jag till en kompis och fira hennes lillebror, e inte så värst pepp för jag döööör av sömnbrist men jag får försöka rycka upp mig lite nu. Ska försöka bli klar med en power point nu så jag slipper göra det imorgon iallafall. 

 ♥

Tonight

Idag hade jag inte en super kort dag som jag haft innan i veckan utan istället så hade jag en håltimme i mitten av schemat.... Men jag och Elin passade på att göra klart det mesta av vårt arbete om aids så nu behöver jag inte tänka mer på det :D Har dock ett grupparbete om ystad som ska vara inne på måndag och min grupp har inte börjat än XD Typiskt oss, vi e alltid ute i sista sekund... Men vi klarar oss ändå alltid : ) 


När jag kom hem från skolan käkade jag lite och passade på att läsa ut min svenskbok som skulle vara utläst till imorgon, I skuggan av San Siro. Den är faktiskt bra, bättre än jag hade väntat mig iallafall : ) Efter jag va klar med den stack jag med Anna, Zandra och Malin till ku o hade skattjakt XD Vi spelade även kubb med ku-gruppen från staffanstorp. 

Imorgon börjar jag lite senae än vad jag brukar göra på fredagar eftersom det är dax för nationella, uppsats skrivning, i eng A. Det ska väl inte gå allt för dåligt med tanke på att jag går i bilingual XD Aja, jag brukar ändå inte oroa mig speciellt mycket inför dom nationella eftersom det är kunskap man ska ha, dvs inget man måste plugga in dagen innnan, såna prov gör mig alltid stressad : (  

Vi får se hur det går : )



London baby!

Fan, blev helt deppig nu... 
Jag saknar London något fruktansvärt!!! Egentligen är det helt sjuk med tanke på att jag varit där en gång i ca fyra dagar men allt jag vill e att åka tillbaka, NU!!! Älskar den staden, människorna, affärerna, maten, allt... 

Sedan långt innan jag åkte dit har min dröm varit att kunna bo där i framtiden, om bara så i ett år.  Bara för att få uppleva ett annat liv än det i Sverige. Kanske är det lite bortskämt men jag tycker Sverige är för litet för mig, och ändå så bor jag i en storstad :P Kanske känner jag så för att möjligheten för att jag ska kunna få jobba med min dröm här i Sverige är ganska slimad eller så är det helt enkelt bara för atmosfären man känner när man strosar genom Londons gator. Eller när man sitter på tunnelbanans skumpiga säten, känslan som rusar genom en, den är obeskrivlig. Helt underbar : ) Avundas alla er som inom en snar framtid ska till paradiset den staden är.  

Aja, det verkar som om jag kommer dit antingen i höst eller nästa vår/sommar med mina vänner o då jävlar, då e stan fan inte säker längre! ;D



Let's make the most of our time


Idag hade jag bara gympa sen efter träffade jag Anna, Zandra o Malin o fikade på Espresso House : ) Vi satt där säkert i tre timmar o bara babblade på om allt och alla. Sen stack jag hem nån gång vid fem, åt och sen har jag lagt upp en massa bilder på bdb från när jag var i London på påsklovet. 

Nu ska jag återvända till grey's :D




Tisdag

Hade bara en 45 min matte lektion idag så jag slutade kvart över tolv, sweet :D

På väg hem från busshållsplatsen sprang jag in o handlade lite lunch eftersom jag inte orkade stanna i skolan för att äta :P Liten nakdel med att min busshållplats ligger precis utanför ett varuhus som har en stor matbutik e att jag nästan alltid sticker in för att handla nått att äta... Jag e verkligen en sån människor som småäter hela tiden ; ) Iaf det fick bli en billy's pizza, en pepsi och vindruvor. Har blivit hooked på frukt o bär på sista tiden men det e väl bra jämfört med när jag vill ha godis hela tiden :P 

Nu ska jag sätta mig ner och läsa lite på en novell som jag började på innan idag : )





If you got something to say, why don't you say it?

Har nu suttit i ett par timmar och skrivit ett referatarbete till svenskan som ska vara inne innan kl 12 idag men nu e det klart o iväg skickat : ) Känns alltid så härligt när jag kämpat ett tag o sen e klar :P

Att ta sprutan gick jätte bra. De gick snabbt och gjorde nt speciellt ont, däremot känns det lite nu men men, I'll live.





Killer Queen

Idag hade jag bara två lektioner så jag slutade vid två :D Kommer vara såhär resten av veckan också dvs att jag har en, två lektioner per dag för de flesta av mina lärare är i Frankrike på en studieresa med speu 2:an. Nästa år är det min klass som ska åka dit, längar faktiskt :D Iallafall, ska snart iväg för att ta min första spruta mot livmoderhalscancer. Är inte speciellt rädd eftersom jag e rätt van vid sprutor. Har tänkt på att kanske börja skriva om mode och sånt här i bloggen... Lägga upp dagens outfit och att tipsa om nya snygga kläder och skor : ) 
Aja, det tål att tänkas på 



Header

Så! Nu e headern klar och uppe. Jag är inte super nöjd med den men den får duga tills jag lyckts fixa ett bra program och lärt mig mer. Detta va faktiskt mitt första försök så såå dålig e den väl inte? ; )

Nu ska jag fixa en väl behövd lunch, Ben & Jerry's cookie dough :D:D

Walking into walls


Satan i gatan vad jag kämpade med att designa bloggen igår... De e ju sjukt svårt! trodde inte det skulle va så inveklat med koder o sånt. Påminner mig om när jag gick i mellanstadiet och jag hade lunar... Herregud, jag fattade inget så min bästis fick fixa allt till mig XD Kommer ihåg att jag hade världens töntigaste namn typ lady_star_love. HAHAH herregud va töntig jag va när jag nu kollar tillbaka på det. Och mIn första profil bild blev jag såå mobbad över. De va den sommaren då det va SÅ modernt med truckerkeps... Så där satt jag i en randig po.p tröja och min keps. Bilden blev ju inte bättre med tanke på att den var tagen med en webbkamera XD Tur att man har växt upp lite iallafall, melanstadie åren va nog de sämsta under hel min skoltid. De va så fruktansvärt tråkigt att gå i skolan då, man märkte hur folk började förändras och blev annorlunda. Mer fixerade av att vara populär o så "/ Jaja, nu har vi växt upp och det e väl skönt : ) 

Nu ska jag försöka mig på att göra en header... Har inte photoshop men jag ska väl klura ut något ändå : ) 


Välkommen till min nya blogg!

 

Nu sitter jag här, känns som om detta är något stort, något speciellt... Som början på en ny era, det kanske det är också med tanke på hur mycket jag växt upp på sistonde. Kanske är det därför jag bestämde mig för att ge detta en chans. Att blogga menar jag. Tanken på att skriva har snurrat runt i huvudet på mig länge och nu är det dags men jag är skeptisk till idén. Jag har inte sagt nått till mina kompisar om detta. Kanske är jag rädd för att erkänna nederlag och att de aldrig skulle låta mig glömma det ifall detta bara är en "fas" . Vad andra tycker om mig rör mig inte speciellt mycket i ryggen, men vänner är något annat. Meningen med min blogg ska inte vara en blogg som folk ska bli "påtvingade" att läsa bara för att de känner mig... Den ska representera mig och inte en falsk bild av nån jag inte är som den annars skulle bli. Detta är jag, jag är ingen speciell eller märkvärdig person, jag är bara mig själv.

 

Vi får helt enkelt se hur det går, vad det blir av detta ; ) 

 


RSS 2.0