IF YOU WANT IT YOU'VE ALREADY GOT IT

Mitt humör går fram och tillbaka som en pendel. Ibland är jag glad för att allt är så nice just nu men sen slår allt tillbaka igen. Har lite ångestkänslor över rapporten jag ska skriva med tre andra i klassen, är orolig över att jag missar en muntlig tentamen pga. London osv. Jag mejlade kursansvarig om den muntliga tentan men när jag inte fått svar efter två dagar blev jag galen och mejlade igen HEHE Och då fick svar efter en halvtimme. Men hon sa att det skulle lösa sig - PUH. Det var en sten som bara flög från axlarna, jag hoppas bara att jag inte måste kompensera det genom att skriva något istället. MEN, London är värt det!!

Förutom att bli galen på en tom inkorg, skånetrafiken och jobb så hade jag en lyckad tur på stan. Hittade nya jeans som faktiskt satt bra! Gina må vara lite skabbig ibland men jeans är de bra på. Jag funderar på att beställa ett par i samma modell fast i en annan färg eftersom jag bara såg svarta i affären och för att jag är för lat för att ge mig ut bland folk.

ABRACADABRA

Såja, då är produktionsledning och orginalproduktion avslutade och det är dags att läsa grafisk design och grafisk produktion. Nu väntar jag bara på att få reda på hur det gick i de gamla kurserna. I GD har vi har redan fått vår första uppgift - designa ett bokomslag. Ser inte fram emot det alls... Och kursen grafisk produktion verkar vara en upprepning av orginalproduktion som jag hatade. Men, jag ska ge det en chans! Just nu är läget ganska chill så det är bra (: Det är bara att blicka framåt och tänka positivt (London) HEHE


Bild

Gossip girl time OPPA

WAITING FOR A STAR TO FALL

Usch usch usch usch

Snart är helvetet över, imorgon någon gång vid tio tiden är alla uppgifter inlämnade och klara. Jag skrev klar min tenta i typografi regler i morse och sen satt jag och ritade bilder till min införsäljnings uppgift som är imorgon. Jag har dock liiite ångest för den eftersom jag knappt kommit på allt jag ska säga, är rädd att min produkt kommer sågas, att jag kommer glömma allt där imorgon. Grejen är att föredraget ska vara runt fem minuter, och mitt är på tre HEHE Ändå har jag typ lagt ner pluggstugan nu för att jag är så trött på allt. Om jag fortsätter att må så dåligt över skolan nästa termin är det inte värt att stanna kvar. De senaste två veckorna har jag suttit hela dagar framför datorn och skrivit och det är fan inget liv. Jag har inte kunnat sova heller för att jag varit så stressad.

NÄ, imorgon kväll när jag kommer hem från skolan ska jag njuta mer än någonsin förr av att vara ledig... Tills fredag morgon då jag ska jobba morgon−kväll på Anneberg.

I CAN'T GO FOR THAT

Idag har jag skrivit klart den ena tentan! (Har lite kvar på den men eftersom den ska in på måndag så kan jag göra det senare hehe) Sen åkte jag, Johan och pappa till lägenheten för att börja slänga sånt som inte ska sparas och på vägen hem körde vi in om myrorna för att lämna kläder. Jag tog en sväng in om mobilia också för att hämta ett paket med skal till iphonen och när jag kom hem så åt jag en sagolik kålpudding.

Ska få Johan att hjälpa mig med indesign också men det får nog bli imorgon om vi ska ses idag (:

TELL ME THAT YOU'RE GONNA FIGHT

Sitter här och skriver på min hemtenta i produktionsledning. Det är så jävla tråkigt och jobbigt att jag vill hoppa av trots att terminen är slut om mindre än två veckor. Jag håller med mina klasskompisar om att de dumpat allt på oss nu under julen. Innan har vi i princip inte haft något att göra (underdrift but whatever) men nu har vi galet mycket att göra under några få dagar. Jag kan medge att jag börjat sent med allt HEHE men idag kom de med ännu en hemtenta som ska vara klar den 12e och jag vill dö nu.

Idag har jag i alla fall svarat klart på en av tre frågor på tentan i produktionsledning så nu ska jag (försöka) bli klar med den andre idag och ta den tredje imorgon så jag kan börja på min tidning sen på torsdag. Egentligen handlar det bara om några timmars jobb men jag är så skoltrött ):


Kasta cancer-pinnen Eddan och kom och rädda mig -PRONTO

RSS 2.0