What ever it takes

Har bara slappat och tagit det lugnt idag.
Kollat på taking the stage heeeela dagen och nu när andra säsongen ska börja ikväll kan jag inte se den för vi ska ut o äta -.- Meeeeen jag ska klura ut ett sätt att se den ändå XD Verkar skit bra, ännu bättre än den förra!

I love you as you are no matter what

Lov, äntligen lov!
Nu dagarna innan vi åker är det precis som om man lever i en dvala och all tid går åt till att tänka på vad man ska packa och vad som ska fixas. SPÄNNANDE :Q Känns som om det är en månad tills vi ska åka men nej, det är om 3 dagar!!! :O

Just nu letar vi efter mitt handbagage som är heeeelt borta. Jag ska också fixa min lilla ipod med mer musik och bestämma vilka böcker som ska med och vilka som ska stanna hemma.

Ikväll ska jag dock ta det lugnt och kolla på tv med familjen och sen se en film :Q

Ihålig

Jag överlevde att simma - shocker!
Aja, det gick bra och jag lyckades få vg :)
Annars har dagen i stort sätt varit skit. Har en massa skola som hänger över mig just nu och det är inte bara jag som måste jobba utan andra också. Hatar sånt, blir förbannad när folk inte bara kan arbeta -.-


Varför ska jag lita på dina sorgsna ögon?
Tänk om du lämnar mig en regnig natt?
Du måste ge mig ett löfte, lova att stanna

Buhu

Simma imorgon på idrotten = Elin pepp till noll.
Hatar badhuset, får fucking creeps av det stället asså. Suck.
Nej, det ligger en massa saker och tynger på mina axlar just nu så det enda som muntrar upp mig just nu är att jag har sex dagar kvar i trista Sverige och sen lämnar jag allt bakom mig. Ska bli så skönt och slippa verkligheten. Sen att jag får pengar på fredag gör allt liiiite bättre

:S Deppigt inlägg I know.

Smile

Har lagt in smiles på bloggen.
Får se vad jag tycker om de, känns lite stora i jämförelse till texten men jag ska ha kvar dem ett tag och se hur det känns :)

Wall of soundz


He's come a looong way from this...

Det har gått från depressed till love sick till detta, techno?

 

 


The biggest boyband in history - Westzone or Boylife

Helt ok skoldag. Inga "riktigta" lektioner och ett engelskprov som gick ganska bra. Tror jag...  Kollade på väska också och fick min förvirring stillad. Dock är jag osäker på färg nu, fast det blir nog en putty.

Från hyllnings showen för Stephen, man ser fortfarande likheterna mellan Byrne och Keating  XD


Inte för att jag älskar Westlife eller för jag snöat in mig totalt på Boyzones nya album.
Inte alls...

Jag vet för övrigt att jag är nördig, I get that a lot you know?

Taste the salt in the breeze as it blows by

Hade en mysig kväll med bowling och jätte god mat på O'Learys med familjen.
Åt tills jag nästan sprack och när vi kom hem kollade jag på nått skit på svtplay.
Mådde bra tills en liten jävla skit sak pajade hela min värld -.- Hatar att jag blåser upp små grejer till stora jävla problem som gör att jag inte kan sova och att jag ligger i timmar och grubblar över skit.

Varför, varför?

Come on, come on, come on

Hittade päronens gamla fjällräven kånkar(?) i källaren efter lite letande men jag köper nog eventuellt en ny ändå för dom va så jäävla slitna efter otaliga skogs turer och fjällen resor. Vill nog ha en i färgen Putty isåfall så jag hoppas de finns i butik XD Jag får ju faktiskt lön snart och jag borde ha råd med en då :)

Behöver en ordentlig väska att ha kamera och sånt i och jag pallar inte gå med en väska på armen i flera timmar som väger ton. Har en känsla av att ryggen mår bättre av en rygga än en billig skitväska.

It does something to you

Skulle kunna slå ner någon just nu.
Är så jävla sur på allt och alla -.-

Some days it hits you like a tons of water
all the sons and all the daughters, it's a crying shame
Count your blessings as you're going under
how it makes you wonder, will it ever change

Ruby stay on the line

Såg att Brother blivit släppt på spotify idag :D
Rätt bra album, bättre än vad det brukar vara iallafall.
Fina våriga och somriga låtar med ett nytt sound för dem :)
Jag menar, de har elgitarr och trummor på en hel del låtar! :OXD

Ruby, nice låt utan allt för mycket Keating!

It seems so amazing

Går och oroar mig över en massa onödiga småsaker nu för tiden -.- Inte bra cause I don't need more shit on my plate. Måste rycka upp mig lite nu och blicka framåt :) Har varit en nice vecka iallafall och imorgon är det fredag med älsklings Leif men jag antra att jag måste jobba lite också för engångskull :Y

Idag fuckade jag våran geografi redovisning kan jag ju också meddela. Hatar att den jävla läraren ställer en massa jävla frågor så man blir helt ställd. Har inte riktigt tagit denna uppgiften på allvar men nu jävla är det dags. Såg hennes krav lista och vi ligger illa till XD Men vi klarar det! Gör vi alltid annars ändå.

Irish people....

"Om man ser någon som varken bär gröna plagg eller accessoarer får man enligt tradition tillåtelse att nypa dem"

- Irländare är för härliga människor alltså ;)

Hurting

Idag kom musikvideon för Haiti på upp youtube - den som är gjord i studio dvs :)
Fin video fast den förra visar kanske mer hur situationen verkligen är...


Oh oh oh

Fick g på matteprovet - vilket lättnad!
Vi fick tillbaka våra svenskartiklar idag också och den fick jag mvg på :Q
Så än så länge har jag haft en hääärlig vecka. Igår på vår väldigt långa håltimme stack jag Paula och Elin först till polisen med projektarbetet och sen till EH och fikade i solen. MYS!

Imorgon är jag ledigt för alla andra har utvecklingsamtal men inte jag :D
Jag tänkte fixa karta tre inför geografin på torsdag så jag har lite och sysselsätta mig med.

Melodifestival

Sitter här med en massa popcorn :Q Gjorde både spicy och karmaliserade och det är inte sista gången jag gör de :) Efter att ha kollat på melodifestivalen fram till när poängen avlades så va jag osäker på vem jag tyckte skulle vinna men jag måste säga att Salem stod ut för mig. Många va bra men den låten sätter sig i huvet direkt och stannar kvar länge XD

Anna va helt ok men inget jag tror vi kommer ha en chans att vinna med. Synd för Fariken som pappa kallar honom hade nog haft en fair chance.

We can't go on together with suspicious minds

Idag har jag städat rummet ordentligt och det är en sån jävla härlig känsla av renhet här inne nu :D Annars har jag mest tagit det lungt idag. Kommit på lite ideer till vårt kommande historia arbete och gjort örhängen.

Ikväll är det melodifestival och den ska jag se med familjen :) Jag ska prova att göra antingen caramelized eller spicy popcorn att äta under tiden. Blir min favorit mat till middag också, lax med sötpotatis täcke och glasnudelsallad med mango och sockerärtor. MUMS!

Nä, nu ska jag återgå till att läsa en väldigt (o)trevlig historia jag hittat.

In my head

Vilken trevlig kväll jag och Zandra haft!
Trodde det skulle bli väldigt stelt och sen att de andra skulle festa som djur men nej då. De flesta va riktigt trevliga och snälla. Hade iofs inte så höga förväntningar men det va sköj :Q


Denna låten har fastnat i huvet efter ikväll asså....

308

Kom hem för ett tag sen och började plugga matte.
Gick skit dåligt först men jag börjar nog ändå förstå topptriangel satsen igen XD Fast jag lär väl göra fel ändå -.- Tänker inte ens försöka förstå det med kvadrerings reglen för det kommer bara röra till det i min lilla, lilla hjärna. Så nä, ska sluta tänka på matten och räkna lite till senare :)

I won't be a fool anymore

The least you can do is say you're sorry
The least you can do is give me back my heart

Vad pappa och jag lyssnade på i bilen påväg hem idag... Det, Elena Paparizou och Blue. Do I need to say that Johan made the CD?

I won't come around no more

Kom hem från mässan för en stund sen så jag missade dating in the dark, fast det gör mig inte så mycket XD Har fått en massa godis istället! :Q Har såna mini mini marshmallows som jag ska ha i varm choklad, tugummi, massa choklad o annat skit. GREAT, jag som försöker göra smarta val gällande mat HMMM.....

They'll see in time

Om 20 minuter sticker jag och pappa iväg på godismässa :)
Hoppas få nått gott till tv kvällen :Q Har i stort sätt gett upp på matten för jag behöver någon som förklarar för mig och det har jag inte "/ Kanske ska gå till 101:an imorgon, tror nog man kan snaka sig ur Leifs lektion... Pallar inte sitta med boken e läsa mig till hur jag ska göra för jag missuppfattar det ändå alltid -.- Stör mig på att det är grejer jag HAR kunnat. Jag va ju fan bra på det men nu är det som bortblåst :Y ...Eller jag har aldrig fattat de där med kvadrerings regler och PQ formel när vi snackar geometri. Tror inte ens Moooouuuusa gått igenom det :S

Har nog sniffat för mycket bensin efter ettan....

When I make a million I'll be out of sight

Är nu en solt(?) ägare av en trench coat!
Ångrade mig att jag sagt nej förra gången så jag snackade med mamma och sen åkte vi och köpte den. Efter medlems rabatt och värde check så kostade den 600 spänn och det kan den väl vara värd :)

A

I'm fighting for your life

Vill gå på bio men jag har inga pengar -.-
Tänker inte slösa på små saker nu utan ta det lugnt med mina inköp...
Har verkligen inte mycket kvar på kontot efter idag XD
Mobilen har också gått i sönder såhär som en härlig överaskning. Precis vad jag behövde XD Nä, jag får väl se till att alltid ha långa naglar så grejar jag nog det med. Tänker inte köpa en ny iallafall.

Vill spela lita gitarr också men vet inte om jag vågar fråga Johan :ö
Nej, om jag ändå ska ta o fråga och underhålla mig själv med lite dåligt spelande :D

Ohhh

Vad säger ni, det kanske är dags att lägga sig?
Klockan är halv ett och ögonen vill knappt va öppna längre men jag kan inte slita mig från datan. Som vanligt med andra ord XD Sitter och trixar lite med spotify och har laddat ner en massa nya apps :Q


Detta är fortfarande rysligt bra trots att jag spelat sönder den i många veckor nu. Bra kille de där alltså :) Får nästan rysningar av det!

Ipooooood

Min blogg har gått och blivit med ipod som ni kanske ser?
Där hade jag kul ett tag med o greja XD
Meeeen nu är det MAAAAAT :D:D ♥♥

Video

Men titta, jag lyckades! :Q


Det är på fel håll men ni får ha huvet på sne :)

De här är alltså från vår lilla vandring


Puh!

Sitter här och fryser efter en timmes powerwalk, men de är det värt! :D
Ska inte släppa detta nu! Ska ut på Söndag också! :@:D
Kanske lägger upp en video sen? Får se om jag kan fixa allt de där tekniska XD

Onödigt

Vill ni veta en grej?
Att om 29 dagar och 11 timmar boardar jag planet med destination NYC :O:D

Baksmälla

Att vakna i söndags va major ångest...
Men det va faaaan värt det! Shit va kul det va tills allt blev kaos XD
Tror dock inte att det är razz som ska köpas på resan till Frankrike, satan vad jag mår illa av tanken på den vidriga stanken asså. Ett tips, blanda INTE razz med saft - för det får ditt huvud att snurra något fruktansvärt då smaken av sprit försvinner. Vilket i slutändan kommer leda till baksmälla - tom JAG fick det o jag har aldrig fått det förr


RSS 2.0