ARDENTLY

TENTAN ÄR ÖVER!!!! (och det är det sista vi säger om det) Så nu firar jag med en fet påse godis och hyrfilmer. Over and out!

 


Picture


DAMMIT

Idag har jag tentapluggat i åtta timmar. Är jag smartare för det? Nej. Känner att denna tentan kommer gå åt helvete. Jag kan lite om allt men frågorna som vi fick från förra tentan had jag inte klarat. Det är såna; tänk själv frågor men när man inte är insatt så är det inte lätt att ordbajsa fram ett svar. Får dampus på detta nu och vill sova tills tisdag då saker lugnar ner sig igen. Hur som, om 24 timmar är helvetet över och jag kan släppa ångesten över att plugga och om jag klarar tentan ska jag lägga kokbokshelvetet på ett ställe där jag aldrig måste se den igen!

LOST IT AGAIN

Istället för att plugga, som jag lovad mig själv att göra idag, så har ju suttit här med min nya älskling och kollat på film och roliga youtube videos. Min nya HP är verkligen helt amazing! Den är tyst, flyttbar, modern, stor, snygg och alldeles underbar. Vi trivs bra ihop än så länge och i helgen tänkte jag ta tjuren (Johan) vid hornen och fixa alla Adobe program som jag behöver. Och sen så ska jag lägga över det som finns på den externa hårddisken så HP nr3 kan bli hemtrevlig också (:

Ikväll ska jag fortsätta att undvika grafisk kokbok, laga mat (kanske lite chiiiken) och kolla på mer film. Jag vill se Lorax men än har jag inte hittat den ): eller New Year's Eve men även den är svår att hitta :Y

RÖV-SKIT-HELVETES-PISS

Har haft väldens jävla skitdag idag.
Började tio och slutade tolv så jag tänke att jag skulle gå upp till datasalen efter föreläsningen för att skriva det sista på reflektionen innan jag skulle skicka iväg filerna. MEN så när jag kommer upp märker jag att nej, jag kan inte öpnna mitt indesign dokument i skolan för att den versionen inte stöds! PISS! Jag glömde att göra en "enklare" fil hemma igår vilket resulterade i att jag på en halvtimme fick kasta ihop ett likadant arbete som ska matcha den pappersversion jag lämnade in i måndags.

Har sällan haft sån panik förr. Jag hann inte ens kolla igenom allt ordentligt innan jag skickade in helvetet. Blir så arg på mig själv! För jag hade haft tiden igår efter vårt möte att stanna kvar i fem minuter för att kolla om filen gick att öppna i skolan men nejdå, jag skulle rusa hem -.- Ändå en jävla tur att jag provade öppna dokumentet innan jag ville skicka in för annars hade jag fått ett fett u på denna uppgiften, nu har jag i alla fall en chans till att klara mig.

Fan vilket inlägg. Var bara tvungen att skriva av mig, sorry guys.

WE'RE GOING NOWHERE

Är galet trött på skolan just nu. De kommer med en massa jobbiga uppgifter och sånt skit. Jag protesterar lite och skiter därför i att plugga. Men min broschyr är ju äntligen klar, ska bara ändra några minor saker som Per hade problem med och skriva en reflektion innan jag skickar in. Meeen den ska ju inte in först på torsdag så jag kan slappa lite till (:

Under min plugg-protest har jag börjat se om gossip girl för att dämpa saknaden av nya avsnitt. Funkar faktiskt väldigt bra och jag inser nu hur mycket bättre den serien är nuförtiden haha.

RSS 2.0