BERLIN

Idag va jag hos tandläkaren efter en otroligt kort dag i skolan.
Skolan va onödig och tandläkarbesöket var väldigt smärtfritt och det gick fort som fan!
När jag kom hem efter vår redovisning såg jag den nya HP trailern :ö
My lord vad jag kommer gråta när vissa av dem kommer dö ;(

Här är bilder från Berlin bara för att jag är så snäll


Vi gick på zoo, fast inte när detta fotot togs utan sista dagen, detta var när vi precis anlänt

'

Här åkte vi båt i fyra, otroligt dryga timmar då vi hade en tysk guide


Potsdam platz


Brandenburger Tor


Innan vi åkte till Berlin hade jag rätt låga förväntningar men det var ju inte alls som jag trodde. Berlin är faktiskt rätt fint och jag förstår varför det är en populär stad. Fast jag föredrar såklar London eftersom jag inte tyckte shoppingen var något vidare och dels för att jag inte fattar tyskan som de propsar på att använda trots att man är turist. Men ja, jag gillade det ändå och har inget emot att återvända.

RED LIGHT

Igår var första dagen tillbaka till skolan eter vårt sist lov någonsin och vi hade religions prov som ändå gick helt okej trots att jag inte pluggat så värst mycket. Sen hade vi ett möte om projektarbetet som gått åt helvete HEHE men ja, vi hade väl inte väntat oss något annat egentligen så det är bara att bita ihop.

Idag är jag ledig which is kiiinda awesome!
Jag började dagen med att kolla på ett långt glee avsnitt :Q
Jävla beroende framkallande skit serie som inte går att sluta kolla på :Y
But I love it anyways ♥

FROM MY HOMETOWN

Idag har jag jobbat i pricip hela dagen (not really but whatever)
Och efter ett snack med Zazza har jag dessutom släppt all pluggångest - skööönt!
Ska njuta av mina sista lediga dagar nu innan helvetet dra igång igen



WIHO!

Nu ska vi bli krulliga igen! :Q

WHEN I SPEAK - LISTEN THIS IS MY DECISION

Idag har varit en underbar dag ifall man bortser från filosofiprovet!
Glass, lunch på Ikea, massa åk i bil och en hel del skratt - PÅ EN TORSDAG :O

Sen ikväll har jag och pappa kört och det gick SKIT bra! Jag fick köra i den äckliga rondellen igen och sen har vi kört vid Lindeborg och Kulladal och förbi mobilia :Q Riktigt KUUUUL och jag fick bara motorstop en gång så det går framåt!

SOMEONE BY THE BAR

Jag har fått årets gladaste besked idag och allt verkar ordna sig!!
Sådan otrolig lättnad att jag inte vet vart jag ska ta vägen :Q

För övrigt har vi lämnat in projektet idag - även det en lättnad.
Sen har jag suttit med skolarbeten som behövts göras.

Jag har fått sådan Frankrike och London längtan att jag spricker! Är så här | | nära på att bara skita i att läsa vidare till hösten och istället bara jobba och sen sticka till årsskiftet :ö


HAHAHA jag märkte det nu men mitt emot ser man någon JOLLE som burit upp sin cykel och satt den på balkongen som är på vadå femte våningen?!



SPRING TIME!

Vilket väder det varit idag! Känns precis som en sommarlovsdag så tanken på att det är skola imorgon känns sååå jobbig :( men om en vecka så är det lov so I guess it's okay, fast jag har en massa skolarbeten ändå -.-

Hur som helst så sov länge idag och sen har jag i princip varit ute hela dagen. Hjälpte päronen i trädgården under förmiddagen och sen stack jag och pappa och övningskörde ute i Fosie. Jag har redan varit ute i trafiken och i en HELVETISK rondell och efter den fick jag nog så vi stannade mitt i allt och bytade plats men jag har ändå fått köra en del idag vilket är niiice :Q

WHEN YOU ARE BY YOURSELF

Det känns skönt att vi har det mest klart på arbetet nu. Vi ska lägga till lite till på måndag men jag känner mig lugn inför det (: Kan bli en skön helg helt enkelt.

Min nya glada vårlista :Q

I'M GONNA LIFT IT HIGHER

Idag har jag och Zandra spenderat vår massiva håltimme med att skriva projektarbete och imorgon ska vi försöka bli klara. Ska bli så skönt när skiten ska lämnas in! Hela grejen är prestationsångest :Y

Kvällen har jag spenderat med att kolla på en serie om The Saturdays.
Deras liv hade man fan inte haft något emot :Y I bet they never did projektarbete!

Nu ska jag lägga mig så jag är pigg i huvet imorgon så vi kan vara riktigt produktiva.

EGO


Now you wanna pretend that you're a superstar
and now you want us to end what's taken you this far


Don't tell me that you're done as far as we go,
you need to have a sit down with your ego

HELP

Just nu är allt så jobbigt. Förutom all press som skolan framkallar är allt annat också kaos. Jag vet inte vad jag ska göra och ofta blir jag så rädd och det stockar sig i halsen. FAN varför måste saker förändras!? Och vem skulle jag kunna prata med? Ingen. Vad gör man när den man borde gå till inte har svaret? När den som man anser vara stark inte längre är det och när allt faller samman?

Jag är så rädd för vad som kommer hända. Jag vill inte tänka på det men samtidigt så blir jag påmind om det tusen gånger varje dag. Jag hoppas bara att allt löser sig, att allt blir bra igen. För detta är hemskt


I never needed anybody's help in any way,
but now those days are gone and I'm not so self assured
Help my if you can I'm feeling down and I do appreciate you being 'round, won't you please help me?

JAG HAR TRÖTTNAT PÅ ATT VARA DEN JAG ÄR

Jag har kommit fram till varför jag tycker psykologi är rätt så tråkigt. Vi läser ju bra om psykologiska teorier och inte om sjukdomar som jag tror hade varit såååå mycket mer intressantare. Sen är lektionerna så tråkiga dessutom -.- Men, snart är det slut - LÄSKIGT!

Vi pratade om det en del igår och jag har verkligen inte en aning om vad jag vill... Om högre studier kommer få mig att känna mig lika dum som högskoleprovet är det INGET för mig. Men jag vill ha en utbildning! Jag är rädd för att om jag inte tar en utbildning nu så kommer det aldrig hända utan jag kommer nöja mig med ett tråkigt enformigt jobb. Jag vill ut, ut i världen se nya saker, uppleva något annat. Bryssel-vistelsen gav mig mersmak på att vara självständig och att bo i ett annat land. Även om inget annat land kan mäta sig med Sverige när det kommer till standard så är här rätt så tråkigt.

Men imorgon är en annan dag och då vill jag något annat igen *suck*

RSS 2.0