NEVER KEEP ME DOWN

Vi var som sagt i Köpenhamn över helgen för att fira mors födelsedag och vi började med att gå ut och äta på teaterkällaren i fredags. Vi åt en femrätters som va sådär riktigt uttänkt och kemisk HEHE nä men det är såndär gastronomisk matlagning (inte riktigt min stil men det va gott). Jag åt kalvbräss och det gör jag aldrig om. Sååå vidrig konsistens! Det är nån jävla körtel som sitter i halsen på kalvar - URK!

På lördagen gick vi på ströget och det va kallt som satan så jag njöt inte alls -.- På söndag va det dock varmare och bättre väder och vi var på Carlsbergs bryggeri. Väldigt intressant faktiskt. Det var dels ett museeum med massa info om öl och om företaget sen fanns där ett stall (HAHA) och en butik med billig öl och sånt. Där var även en skitfin bar och med inträdet till museet fick man två öl eller läsk gratis i baren så vi satt där ett tag och åt och drack fanastisk mat (: Såna ställen borde finnas i Malmö. Det var inte ens speciellt dyrt utan en cider låg på typ 30 danska så det är ju acceptabelt.



I andra ändan hade de massa spel och sånt sen kunde man se rätt ner i fabriken i mitten av lokalen. Asfett.

PLAYING WITH LIGHTNING

Idag åker familjen över Öresund till Köpenhamn för att fira mammas födelsedag. De har bokat bord på två lite finare reatauranger och vi ska bo över så det kan nog bli trevligt. Har hört rykten om att Illum redan julpyntat! Såååå mysigt ju :ö Hur som, innan vi beger oss om några timmar så måste jag åka och växla pengar och lämna in recept på apoteket.

Så ni får ha en trevlig helg var ni än befinner er så tar jag bilen och KÖR till mobban nu.

HEHEHEHE

DRIVE ALL NIGHT

Idag är jag så glad att jag inte ens tänker på att jag ska på ett jobbigt semenarium imorgon, FÖR JAG HAR KÖRKORT!!! Helt sjukt, och på första försöket också! Jag va inte ens nervös när vi körde för på lektionen innan med Krister gick allt så bra och han sa att jag va så bra som de bästa brukar vara (HAHAH)

Nä asså jag var så inställd på att jag skulle behöva nya lektioner och allt så när han sa att körningen va godkänd blev jag helt paff. Fast jag kände ändå på mig att det hade gått bra när vi var klara. BEST DAY EVER! :Q

Picture

I'VE GOT A TICKET TO ANYWHERE

Idag har jag labbat i fem timmar, men jag har haft kul ändå (:
Idag va sista dagen att lämna in våra biljetter (som jag haft MEGAÅNGEST för HEHE) Juan lyckades i alla fall ladda ner Ilustrator till mig här om dan så igår satt jag och pillade och jag måste erkänna att Ilustrator har gått från att vara ett anusprogram till ett ganska roligt tidsfördriv. Men det är fortfarande sjukt pilligt.

Anna ville se min biljett så här är den. Under priset har jag egentligen ritat en logga (en av de jobbigaste grejerna med uppgiften) men den vill inte synas när man sparar till PDF av någon anledning. (Den är fett suddig för att jag printscreenat den ur ett PDF dokument. Egentligen är den i vectorgrafik så det är inga pixlar utan allt, förutom gitarren, är ritat)

Hur som helst är jag stolt att jag lyckades bli klar och så hoppas vi bara att jag blir godkänd (:


HORRIBLE DAY

Saker som hänt idag:

- Körlektion
- Projektarbetsmöte i 6(!) timmar
- Westlife gav ut ett statement att de ska splittras efter jul


Vi hade mötet hemma hos Nicole som bor på Öööön


Linda och Linn ritar och fotar till vår video


Nicole och Linn kollar på materialet vi filmat till filmen

FORM HERE ON OUT

Blev typ helt paff i morse när jag skulle gå ut till bilen och insåg att det regnade. Trots att här varit kallt ett tag nu så kan jag inte minnas när det regnade sist. En grej som gjorde det ännu lite värre va att jag hade glömde paraflax ): I alla fall så började jag dagen tidigt med teoriprov som blev GODKÄNT! :Q Hade ångest när jag satt där och va övertygad om att jag skulle faila eftersom alla frågor va fucked men nejdå, det gick ju bra.

Sen hade jag över en timme tills jag skulle vara på teatern för att träffa Pia och Lena så jag bestämde mig för att gå ifrån södervärn till teatern för att fördriva tid. Det tog en kvart i långsam takt. Anus. Så jag tog en sväng inom HM och köpte en kavaj innan mitt studiebesök som gick bra. HATAR sånt men nu är det över - nice!


Från igår. Börjar faktiskt tycka mer och mer om Swedan :) Folket är trevligare ju mer man lär känna dem och i annat fall kan man alltid skratta åt deras sjuka konversationer med varandra. Fast nu är säsongen snart slut igen, har blandade känslor faktiskt.

WORK

Började morgonen med lilla uppkörningen. Gick väl sådär om man säger så. Han tyckte att jag körde jättebra i början och sen gick det utför HEHE Jag tyckte jag gjorde en massa fel och trodde att han lurades när han sa att jag skulle köra rakt fram och sånt. Inom de första tio minuterna kom vi dessutom till en stor korsning där jag skulle svänga vänster och så va alla ljus sönder så jag stod ju där ett bra tag medan han satt där som ett jävla ljus :Y But I survived och nu måste jag bara fixa ytterligare en körtid eftersom högskolan fuckat allt.

Ikväll ska jag jobba på Swedbank och sen ska jag se x factor innan jag ska sova (: Imorgon ska jag på studiebesök hos Pia som är AD på teatern inför en "uppsats" som jag ska skriva. I veckan måste dessutom lära mig hantera Illustator och göra min konsertbiljett som ska vara inne på fredag. Saknar Leif och tiderna man kunde få lärare att skjuta upp deadlines ): WÄÄHH

CREEPING

Saker som är bra idag:
- Jag har äntligen fått svar angående mitt studiebesök så jag ska dit nästa vecka
- Körningen gick väldans bra idag
- Jag är snart klar med teorin OPPA
- Jag har ett avsnitt av X Factor USA och ett X Factor UK att se efter jobb ikväll

Ett sista plus där är att jag antagligen bara kommer ha en labb i skolan nästa vecka, annars självstudier. HUR NICE?!

Saker som är mindre bra idag:
- Jag ska jobba (imorgon också men då på Anneberg (bättre))
- Jag tror att jag kommer få nöja med mig middagen som jag kanske kommer få på Swedan ):


Coop-Zandra (:


Tyg-tittar-Anna :)

LET IT SHINE

Imorgon kommer bli en lång dag :Y Börjar tiiidigt med körlektion och sen har jag några timmar ledigt innan jag ska på ett möte med projektgruppen. Förra veckan hade vi ett möte på fyra timmar, hoppas innerligt att detta inte kommer vara fallet imorgon! Måste även hinna med ett besök på slottstaden för att lämna nya prover. Dessutom är det inget glee imorgon för det har uppehåll i en månad WÄÄHH

Så jag får trösta mig med x factor, men det är ungefär lika bra :Q

I'M ON MY WAY

Idag gick jag upp vid nio, trots att jag är ledig, för att plugga körkorts teori som jag var klar med vid typ elva. Sen dess har jag fått ett efterlängtat mejl från min lärare som nu blivit min nya favorit (högskolelärare verkar liksom inte vilja svara på mejl annars) som sa att det va ok att jag hade mitt studiebesök på samma företag som en annan i klassen, scooore!! Som om en sten bara lyfte från mina axlar.

Efter x antal fists i luften så beställde jag en jacka från hm, bara för att jag kan liksom. Nu ska jag fortsätta med att bara sitta här inne i mitt varma hem och njuta av att jag inte måste ut i det äckliga regnet. Sweet thursday!


MESSAGE TO THE WORLD

Jag har blivit riktigt jäkla flitig på att plugga (dock fortfarande ångestframkallande)! Stiger upp tidigt när jag är ledig för att läsa och spenderar morgnar till att förbereda mig inför dagen istället för att sitta vid datan. Vet dock inte om det ger något resultat HEHE

Idag har jag en viktig muntlig redovisning med min projektgrupp som för övrigt är crazy. Det jävla bröllopet kommer ge mig gråa hår :Y Jag måste också snacka med min lärare eftersom han inte svarat på mitt mejl om mitt studiebesök, asjobbigt eftersom det antagligen fanns en anledning till varför han inte svarade. Nä, när jag kommer hem idag då, då ska jag njuta för jag har ingen mer skola denna veckan och jag ska se på glee och göra körkortsteori. Nu jävlar - nu ska jag bli klar!

RSS 2.0