IS IT JUST A GAME? I DON'T KNOW.

Idag har varit en riktigt härlig dag! Började med megaseminarium med den bästa gästföreläsare vi någonsin haft, Peter Layden, där vi gick igenom allas planscher. Han är en grafisk designer och typograf från Kanada som är helt galet bra på ämnet. Hur som helst så började seminariumet att han satte upp alla planscher på väggen och gick igenom vad som behövdes förbättras med dem osv. Sen hade han tillsammans med Carina valt ut de 12 posters som va bäst och skrivit ut dem i storformat dvs. 70x100. Och där hamnade mitt lilla alster HEHE Blev så jävla glad över att någon som arbetat med detta i typ 40 år och som hade sååå mycket att anmärka på på alla andra planscher inte hade något negativt att säga om min. Förhoppningsvis får vi planscherna senare men först ska de sättas upp i skolan.

Sen fortsatte dagen bra med en trevlig lunch med tjejerna i min seminarium-grupp innan vi hade workshop i färg och form. Jag älskar verkligen grafisk design kursen, det är så kreativt och inte alls plugg-tråkigt som allt annat vi läst. När jag sen kom hem stack pater och jag till lägenheten som nu är tömd och städad, ska bara läggas golv i sovrummet, så imorgon ska vi försöka träffa mäklaren så vi kan bli av med den så fort som möjligt. SKÖNT! Nä, nu ska jag sticka till coopan och handla något att tröst-äta på när jag läst ut Hunger Games.


Den ser hemsk ut eftersom jag gjort skärmklipp på den men illustrator kan inte spara ut bildfiler som inte väger ton så det får duga. Allt det vita runt om är skärmärken så den ska egentligen vara helt svart.


EVERLASTING LOVE

Under de senaste dagarna har jag, Sarah och Chris slitit som djur med att få vår rapport klar och idag gjorde jag det sista på den. Så imorgon ska jag ÄNTLIGEN skicka in den så att jag kan släppa all ångest. Imorgon har jag även en strategipresentation för SJ innan det blir jobb på kvällen.

När jag inte pluggar eller jobbar så spenderar jag numera min tid åt att läsa the Hunger Games som är sååå jävla bra! Kan inte andra filmen komma ut typ, nu?

RSS 2.0