JAG HAR GLÖMT DIG EN VACKER DAG

Har min första körlektion på väldigt länge imorgon kvart i åtta - inte okej. Men det är bara att bita ihop! Tycker egentligen bara att teorin är jobbig för de är så jävla dåliga frågor! Hälften finns det inte ens svar på i boken :Y Kukbok! Måste även klämma in en jävla massa läsning imorgon till ett semenarium på tisdag. Tippar på att det är ca sju kapitel WÄÄH, självstudier är mög ):

Är splittad över hela högskola grejen. Funderar på att söka jobb nu och om jag får nått, hoppa av skolan. Är 99% säker på att jag inte vill jobba med det jag valt att plugga till. Detta är något som jag tycker är en kul hobby men tror inte jag skulle palla jobba med det och då är de ju onödigt att slösa tid och energi på något som jag ändå inte vill. AHHH ångestframkallande mög som ger mig gråa hår!

Något som jag i alla fall kan se fram emot är att när jag kommer hem efter min morgon körlektion på onsdag så väntar antagligen ett avsnitt av GLEE(!!) på mig OPPA

CARELESS

Idag har jag haft en produktiv dag! Började med att stiga upp nio trots att jag va ledig och satte mig och läste ca 50 sidor i min SKITtråkiga bok och projektledningsmetodik. Sen hade jag ett lunchmöte med min projektarbetsgrupp där vi började med bröllopet. Vi delade upp uppgifter och sådant skit så nu ska jag ringa till bagerier och få priser på bröllopstårta för 200 pers till på torsdag, rätt så chill liksom. Vi åt förövrigt på ett café på möllan som hade SKITGODA mackor, asså riiiiktigt goda. Får ta med er dit någon dag, fast där va väldigt flummigt...

Imorgon börjar jag dagen med halka och sen har jag ett semenarium i projektledning och på kvällen ska vi gå och se Les Miserablés (: På fredag har jag bara en labb på fyra timmar så efter det ska jag hem och plugga innan det blir en tur på stan. Trevlans


MY LIFE GOT COLD

Idag är det fredag och det betyder laboration! Lätt den roligaste grejen på hela veckan. Idag gick vi igenom photoshop och jag lärde mig en del nya grejer, bland annat att det är mycket, mycket svårare att hantera det programet i mac. Inget sitter ju ihop ffs :Y Men det gick bra tillslut ändå och jag blev klar med mina uppgifter.

Hämtade även ut mina sista böcker idag så nu kan jag (äntligen?) börja läsa. Än sålänge har jag kommit fram till att produktionsledning är en otroligt dryg kursoch att jag absolut inte ser fram emot att läsa de tre böckerna som hör till. Annars kämpar jag mot min förkylning som börjar ge med sig vilket jag inte tycker är mer än rätt med tanke på att jag har en helg fylld med jobb :( Men det är jobb och det ska man aldrig klaga på!

Nu ska jag se en film, ciao!

WE SURVIVED THE STORM

Igår fick jag ett brev som gjorde mig 10 år äldre. Har aldrig någonsin känt mig så liten men samtidigt vuxen. En obehaglig känsla och anledning till varför brevet kom är ännu obehagligare. Men jag antar att livet är sånt och det är bara att fortsätta framåt. Jag vill gärna prata om det men har svårt att få ut orden för jag blir illa berörd av det som hänt. Dessutom finns det andra allvarligare anledningar till att inte prata om det just nu. Jag vet att jag gör er nyfikna och så men jag måste bli av med en del av stressen som jag fått den senaste månaden pga detta. Vill att ni ska veta att saker och ting är lite konstiga i huvet på mig just nu men ni kommer få veta nån gång när allt klarat upp sig både för mig och med de där allvarliga anledningarna.

PLUGGMOTIVATION

Jag har vant mig mer vid tanken av högskolan även om jag har moments då jag vill hoppa av men om jag gör det nu har jag svårt att se att jag någonsin kommer komma tillbaka. Jag måste iallafall ge det en chans. SÅ, jag mutar mig själv lite för att fortsätta. Eftersom studiebidraget är pretty generous och jag inte har några enorma utgifter plus att jag jobbar så tänkte jag investera i en iphone. Dels för att min nuvarande mobil suger apröv och för att jag vill ha mobil och ipod i ett.

Sen har jag även insett det braiga med en mac och eftersom man enbart använder mac när man arbetar med design så kan det ju vara bra att ha en sådan också HEHEH Mams gav mig tillochmed tillåtelse att ta sparpengar för att köpa en O: Men jag vet inte ifall jag vill ha en stationär eller en bärbar. Tål att tänkas på helt enkelt


Picture
Picture
Picture

FUCK

Jag blir så kluven av skolan. När jag är hemma får jag ångest av att tänka på skolan och vill hoppa av och aldrig plugga vidare. Sen när jag väl är på skolan känns allt okej men ändå konstigt. Jag vet inte ifall jag valt rätt program... Detta är kanske mer ett intresse och inget jag kan se mig jobba med men samtidigt vet jag inte vad jag annars ska göra. Känns som om det är lite för många bollar i luften just nu och att det kommer vara det i de kommande tre åren. Men det känns som att jag kommer tappa alla jävla bollar och det resulterar i att jag sitter här och aldrig vill bli vuxen. Jag hatar detta. HATAR. Vill bara gå på gymnasiet igen och inte ha så mycket beskymmer om allt. Om jag kommer klara pressen, kurserna och om jag kommer komma överens med de fem jag ska göra ett megaprojekt med.

RSS 2.0