IT'S A FACT

Även jag kan se att detta är en dum idé... Skrota nu Idol!
Fast det alldra bästa hade varit för tv4 att köpa in och sända brittiska X factor!

DOOOONE DOOOOONE DOOOOONE

Jag kan inte fatta att jag i princip är klaaaar med gymnasiet!
Varje gång det slår mig att jag gjort alla uppgifter får jag ett lyckorus.
SÅ JÄVLA HÄRLIGT!

Imorgon ska jag hålla mitt tal och lämna in svenskan, sen var det ämnet klart också.
Sen på onsdag ska jag fira vår långa ledighet tillsammans med den helt fuckade och underbara klassen ♥ Jag kommer fan sakna de flesta av dem trots att de kan gå mig på nerverna ibland :)


I WANT A TICKET TO ANYWHERE

Jag kan inte beskriva hur livet känns just nu.
Kan inte förstå att jag snart tar studenten. Kan inte fatta att livet som jag känt till det i massvis med år ska ta slut.  Fast att jag är rädd för att lämna Latin så kan jag inte se mig själv fortsätta att gå kvar där. Jag kommer sakna klassen och jag kommer sakna de flesta lärarna för jag har haft några av de bästa åren i mitt liv där. Har aldrig tyckt om skolan så mycket förr och antagligen så beror det på att jag själv valde vad jag ville göra. Sen har linjen gett mig helt fantastiska upplevelser som jag aldrig kommer glömma och de har fått mig att se livet på ett annat sätt. Jag har blivit mer självständig och jag har växt som person.

Jag har länge sagt att jag längtat efter att bli vuxen och att få flytta ifrån Malmö men när tiden väl närmar sig blir jag rädd som fan. När är man vuxen? Är det när man slutat känna ångest för löjliga tonårsgrejer? Är det när man fyllt 20 eller är det när man flyttar hemifrån?

Oavsett när det är vill jag att det ska vara en fartfylld resa. Jag vill se mycket, jag vill uppleva saker som jag gjort under de senaste åren fast x 100. Jag vill ha ett crazy liv som tar en med storm och jag vill göra det som faller mig in. Men det som jag vill allra mest just nu är att få ha en fin sommar med fina människor.


Snart...


FEELING GOOD

Denna dagen har varit kaos!
Började med ett äckligt dansk prov som gick åt helvete och sen tråkiga redovisningar på psykologin. Efter skolan stack vi till swedbank för jobb och kom helt jävla sent pga den äckliga trafiken i Malmö. Väl på jobb var de svettigt och helvetiskt stressigt! Jag och Zandra har släpat en stor jävla tallriksvagn som väger ton mellan bord ute bland tusentals gäster i våra kock kläder.

MEN vi klarade det och nu är känslan så jävla härlig. Inatt kommer jag sova gött! :Q

Bild

Detta är en sådan fiiin vagn. Jag älskar dem så mycket för de är lätta att köra, krävs typ bara pekfingert så skjuter den fram som ett skott. Sen att där är ett blått täcke över hela vagnen som gör att man inte ser vart man kör tycker jag också är förträfligt för det är ALDRIG fel med spänning i vardagen!

THERE'S A MAN ON THE HORIZON

Jag börjar ÄNTLIGEN se ljuset i tunneln och snaart är helvetet över!
Nästa fredag ska allt vara inne och betygen ska, i alla fall i de flesta ämnen, vara satta.

Ikväll har jag arbetat på projektet och jävlar vad det behövdes. Jag blev arg när lärarna ansåg att vår engelska hade stora brister men efter att ha läst igenom det ordentligt förstår jag dem. HEHE Så jag har ändrat lite på den och andra småsaker och imorgon börjar jag sent :Q PLUS att det är fredag!

Under tiden som jag arbetat har jag lyssnat på denna listan som jag hittat på Digster tror jag. Den behövde en hel del gallring men här finns godbitar, både gamla och nya (:

CELEBRATE THE GOOD TIMES

Jag har haft en riiiktigt produktiv dag och bäst av allt var att jag blev klar med historian som hängt över mig sen innan vi åkte till Bryssel i januari. Nu är det bara projekt, filosofi och svenska kvar att skriva innan nästa fredag och FAN vad jag ska fira då!

Annars har jag hjälpt päronen att flytta in grejer i källaren idag och varit på banken för att se över min ekonomi. Nu ska jag snart äta och sen efter det ska jag se Gossip girl. Glee såg jag direkt när jag kom hem från äckel klostret and damn vilket ledsamt avsnitt det va.

SOME DAYS STAY GOLDEN FOREVER

Har jobbat även idag fast denna gång på stadium och det var det jag hatar mest av allt, bu-fucking-ffé! Det är stress, det är mycket mat och det är mycket som ska städas och plockas undan.

Så denna helgen har enbart bestått av jobb och vi har lämnat Rexam forever. Känns så jävla konstigt... Jag har växt upp med den jävla restaurangen och jag kan inte fatta att vi inte längre "äger" den. Jag ska aldrig mer diska i det äckliga diskrummet under fuktiga sommardagar. Jag ska inte stå i kassan under fler frukostar och slå fel på den jävla apparaten. Ska inte koka mer gröt eller göra fler salladsbord. Ska inte springa runt som en stucken gris med tusen saker att komma ihåg i skallen.

Jag har hatat det stället för att det är jobbigt att vara där och för att det tvingat pappa att jobba konstant men jag kommer ändå sakna det. Kan komma ihåg när jag som barn följde med pappa dit och fick en rulle mentos med mig hem. Det var tider det - innan de(n) kom och förstörde allt.

Men allt har sitt slut och förhoppningsvis kommer det nya stället inte vara lika krävande som Rexam varit.

BAD BAD BAD

Jobbig dag med helvetiskt mycket jobb men kvällen blev helt klart bättre.
Het kyckling till middag och esc på tv :Q

Vet inte vad som skulle vunnit men Azerbajsfhjghsgh var inte det bästa valet...
Jag gillade mycket, eller ogillade lite kanske man ska säga.
Better luck next year Sweeeden, då skickar vi ännu en söt liten pojke som kan få världens hjärtan i brand!


Jedward ligger mig ändå lite varmt om hjärtat TIHII

VICES & VIRTUES

 


Jag hade ju missat att de släppt nytt album men det var ju riktigt bra! :Q

WHEN SILENCE SAYS MORE THEN WORDS EVER COULD

Jag såg denna kortfilm först gången för något år sedan och tyckte den var helt fantastisk och idag snubblade jag över den igen och den är fortfarande lika fin ♥


Taire et de me laisser tranquille avant de vous laisser tout détruire...

WE'VE GOT ISSUES

Jag har kämpat med historian och jag lyckades bli klar till slut så som belöning ska jag se på Gossip Girl nu. Jag vet att det är sent men Zandra tvingar mig att se det :Y

Jag antar att det inte är så farligt att bli tvingad att se GG även fast jag inte ens sett det nya Glee avsnittet än!!


WAS IT A LIE?

Ikväll ska jag jobba och det känns jävligt tungt!
Tur att jag har Zandra med mig i alla fall, hade varit hemskt och åka själv

Hela denna dagen är helt wacko och jag LÄNGTAR tills jag får gå och lägga mig. Helst skulle jag vilja sova tills på onsdag för jag är för trött för danska klockan åtta på morgonen.

Btw, har jag någosin nämt hur mycket jag avskyr fotboll förut?

STUPID SILLY LITTLE IDEA

I början när spotify berättade att man bara får tio timmar att lyssna på varje månad blev jag arg. Men sen tänkte jag att vafan, tio timmar är ändå jävligt mycket så det ska fan gå.

Idag räknade jag lite och insåg dock att tio timmar på en månad är PISSlite!
Det är 600 minuter och delar man det på 30 dagar blir det 20 minuter på en dag och genomsnittet för en låt är kanske 4 minuter. Det innebär att jag ska få lyssna på FEM låtar om dagen!! Jag är inte bara arg nu, jag är JÄTTEFÖRBANNAD:Y

RSS 2.0