LONG GONE

Känns som om tusen stenar lyfts från mina axlar.
Fick en mindre panik attack igår över matten och efter jag och mamma suttit och snackat i nån timme kom jag fram till att det inte är hela världen ifall jag inte kan läsa matte. Det finns andra liknande utbildningar som inte är fasta på hotell-resturang och jag har ju ändå erfarenhet i den branshen så jag kan säkert lyckas få jobb om jag nu fortfarande vill det om fem - sex är när jag e klar med plugget (:

Efter jag pratat med syv blev jag dessutom ännu mer säker. Hon va verkligen trevlig och hjälpsam, fler såna skulle behövas på latin! Hon gav ju vettiga svar och det känns som att hon kommer kunna hjälpa mig hitta en utbildning som liknar service management. Fast sen vill jag ju iofs fortfarnade bli producent... Kanske får söka det också XD

Alla problem med danskan fixade vi också så nu är det klart. :Q Att jag och Zandra sen lycktas fixa projektarbetet känns också bra.

Nä just nu, idag, känns allt lätt och bra.
Livet är inte över!!! :Q


STADIUMET

HEMMA :Q
Slutade en hel timme innan jag trodde jag skulle få gå! AWESOME.
Idag va jobbig fast ändå inte. Jag har mest åkt upp och ner i hissar och släpat på vagnar. Sen gått i dom jääävla blåa gångarna som aldrig tar slut.

Har även upptäckt att jag tydligen ser äldre ut än vad jag är och ger de andra ångest för de är gamla. Tydligen är det också väldigt roligt att säga Elin och sen fnittra i tio minuter. Jävla Morgan - han har nått lurt på gång me thinks. :Y

Kort och gott - dagen va inte så farlig när man väl kom in i det. Precis som det brukar vara XD
Nu ska jag få maaaaaat :Q

WOKING

Snart dags att bege sig till jobb :'(
Känner inte alls för det.. Fast jag vet att det egentligen bara är tiden innan jag ska dit som är jobbig. Sjukt att jag fortfarande äe nervös för att gå dit trots att detta blir fjärde gången... Problemet är bara att det alltid är nya personer och att jag inte alls vet rutinerna på det stället. Jag vet liksom inte i vilken kyl som sakerna står i :Y

Nä, ska klä på mig och sen kör päronen mig :Q MOHAHAH
Sen när jag kommer hem ska jag skriva ett inlägg om hur bra det ändå gick idag och att det inte alls är farligt XD

THE GREATEST DAY OF ALL

Hela dagen har jag enbart chillat och tagit det lugnt. Skönt eftersom jag känner på mig att morgondagen kommer bli bull och allmänt jobbig -.- Men pengar är pengar :Q Dåliga nyheter är dock att jag börjar senare och inte kommer vara hemma först vid sju typ :Y Hejdå lediga dag.

Just nu står det en kolakladdkaka i ugnen that is looking mighty good if I may say so. Mamma påpekade att vi inte hade något till kaffet ikväll så jag slängde ihop den lite snabbt efter middagen. Nä, nu ska jag nog sätta på Pretty woman för idag känner jag för att se den - bättre sent än aldrig!

HANG WITH ME

Hade detta varit en vanlig dag hade jag varit så opepp på att gå och lägga mig men inte idag. Jävla fe(s)tival, man blir ju så förstörd i huvet av allt. Fast vi har haft kul... Liksom fan vad jag fått skratta! Underbart men earplugs och stengolv. AHHH sommaren är slut och hösten är här. Härligt ändå med dagar när det blir mörkt vid sju tiden, fredagar då det är så ruskigt att man inte vill gå ut och att det är så många saker som kommer nu snart. Harry Potter tex, alla skivor jag väntar på och tillochmed fransmännens besök ska bli kul.

Nä, nu har jag uppnått det jag skulle göra när jag kom hem dvs lägga upp recept helvetet så nu ska jag chilla vidare med miss Robyn och säga god natt :Q

GIMME SOME COOOOOOKIES

Så, här kommer det efterlängtade jäkla receptet jag använder.

Chocolate chip cookies

Ingredienser:

1 dl brun farin
½ tsk vaniljsocker
1 ägg
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
½ tsk salt
100 g choklad
50 g nötter
100 g smör

Enligt vad jag skrivit ner så ska det bli 24 kakor - inte rätt me thinks. Har för mig att det blir ca 16 fete kakor. Dom flyter ut rejält så va snål.

* Sätt ugnen på 200 grader.
* Arbeta margarin, farin och vaniljsocker i en skål med elvisp.
* Tillsätt ägg och blanda väl.
* Blanda mjöl, bakpulver och salt i en skål och tillsätt sedan i smeten.
* Grovhacka nötter och choklad som sedan rörs mer i smeten.
* Klicka ut på plåt och grädda ca 10 minuter.

THIS TIME BE DIFFERENT

Har suttit ett tag och läst min dagbok.
Jag blir så ledsen över en del saker jag skrivit att jag börjar gråta.
Det är märkligt hur bra perspektiv man får på saker efter ett tag.

13 november 2009

Men mest av allt vill jag härifrån, som vanligt. Usch, samma jävla visa som spelar runt I huvudet om att livet kommer bli så mycket bättre om typ 7 år.Men tänk så blir det inte det? Tänk så kommer livet inte bjuda på mer än detta helvete? Bara tanken får mig att må dåligt. Nej, jag tror att jag är ämnad för större saker än dessa och den tanken får mig att hålla igång ett tag till men snart orkar jag inte längre. Snart spricker den vägg av lögner jag byggt runt mig, snart orkar jag inte hålla upp det falska humöret. För allt jag vill är att lägga mig ner på golvet och skrika och gråta tills någon kommer och räddar mig. Jag behöver någon som plockar upp mig och de spillror av mitt liv men ingen kommer och jag börjar tvivla på att någon någonsin kommer göra det…
Var fan är DU?! Snälla kom för jag orkar inte mer.

SHAME

DUN DUN DUUUUN
Det omtalade mötet mellan Williams och Gary Barlow.
Lite tråkig låt tycker jag dock. Fast jag är inte så förtjust i Barlow och han är en av låtskrivarna. Den handlar om Robbies känslor efter det han lämnade Take That och när de sen återförenades utan honom.
Videon är ju...kul? Äh jag vet inte men det som är kul är väl isf att de återförenats.


Singeln släpps 4 october i England.

The rain reflects the mood

Har haft den värsta natten på länge.
Hemska mardrömmar som fått mig att vakna hela tiden med hjärtat i halsen. Nu är jag så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna men kan inte gå och lägga mig.


I'm gonna find a way to make it without you


Du är slut som charmör

Kan du inte förstå att jag aldrig mer vill se dig?
Aldrig mera ska jag lyssna på ditt tjat jag lovar, jag kan bara känna hat

Hardcore


Artikel

Bara jag som tycker detta är snyggt?
Fast iofs, så har alla nämda i artikeln något gemensamt - they're british. XD

Tell me

Denna tjejen va heeeeelt crazy!
Hon vann biljetter till deras O2 intimate gig som va i fredags och är numera lite av en kändis på alla forum. Där finns en video när hon väl får träffa Nicky i person - helt bananas tjej asså.


På tal om konserten i fredags så va den annorlunda än de vanliga. Inga ombyten, inga "kulisser" och allt va typ unplugged. Ny tappning på gamla hits och jag fastnade för What makes a man som jag egentligen aldrig varit så förtjust i men när de kommer till harmonier(?) så blir den så mycket finare.


Fast jag fattar fortfarande inte vad texten går ut på.
Kalla mig gärna dum men jag ser nada logik med refrängen.

Länk till klippet

Tell me what makes a man
Wanna give you all his heart
Smile when you're around 
And cry when you're apart
If you know what makes a man
Wanna love you the way I do
Girl you gotta let me know
So that I can get over you


Everybody's fool

Satt och lyssnade på musik och helt plötsligt kom det en sliskig engelsk röst :Y
00.00 och spotify premium slut :ö
Nu kan jag inte längre somna till Mayer. FAN!



Picture

Jobba

Jag är så sjuuukt trött efter jobbet fast jag ändå bara jobbat åtta timmar.. Imrgon blir det nog tio tror jag, ska börja sex -.- Fast på torsdag blir det förhoppningsvis bara morgon för jag tror bara vi ska göra bullar till frukost.

Ju mer jag jobbar i kök desto mer inser jag vilket SKIT jobb det är. Fattar inte de som vill bli kock asså. Nu står vi liksom femton pers i ett kök och packar över tre tusen lådor mat till andra människor. Som ska vara fina också :Y Fast packa är iofs inte så farligt, de värsta med dagens arbete va alla tunnbrödrullar som skulle göras. Stod med skiten i över två fucking timmar och då va det liksom inte bara jag, vi va minst sex pers som gjorde det.

En annan jobbig grej är att jag stått och pratat med Johans kompis men inte insett vem det var! Han snacka om Johan och om mina päron och jag bara tänkte, vem fan e du?! Kände igen honom men kunde inte placera honom, tog mig fyra timmar innan jag insåg att de va Mackan. Så jäkla weird, känns inte bra att jag socialiserar med Johans vänner, tur att han har trevliga kompisar dock XD

Say you don't want it

Brittisk musik när den är som bäst.
Älskar indie rock när den är såhär och engelsmännen vet ju vad de sysslar med.
Videon är ju också helt fantastisk! Precis så man tror New York ska vara.


Situation

Jag mailade Ellen aka das syv och frågade snällt om jag inte kunde få byta iv val. Hon svarade med att hon ville ha ett möte imorgon men eftersom jag inte har en aning när jag slutar jobba vet jag inte om jag kan komma eller inte. FAN också :Y Fast hon bad om mitt mobilnummer ifall jag inte kunde komma så jag gav henne det och förklarade min situation. Hoppas allt löser sig nu bara! Trodde att jag skulle få ett argt mail tillbaka om att det inte alls skulle gå att ändra so this is better then nothing I guess :)

På tal om jobbet så var det HEMSKT. Hade typ inget att göra och kände mig so out of place, alla andra 15 pers vet ju vad man ska göra :ö Johan såg jag knappt röken av heller -.- Fast Ivan och jag va lika lost så tur va att han va med XD imorogn är jag dock själv och ska börja åtta och jobba till max sex. Jag ramlade nästan av stolen när jag fick reda på det, de e fan värre än jobb hos pappa! Sen är det jobb onsdag och torsdag också med start sex -.-

Men det är pengar och det är aldrig fel :Q Tjänade nästan 500 spänn i lördags och det blir väl OB på det också - sweeeeeeet.

:Q

AHHH jag har övningskört för första gången!!! :Q
SKIT kul ju. Inget avancerat utan vi körde på en parkering i Fosie.
Tyckte inte det va sååå svårt, fick bara bilen till att hoppa två gånger XD

Fast det va inte det detta inlägg skulle handla om utan det skulle handla om att jag hittat ett par skor jag vill ha BAD. Synd att de är liiiite väl dyra och jag inte känner för att lägga ut så mycket pengar. (Jag vet att de ser enorma ut på bilden men jag intalar mig själv att det är för de är i storlek 42 :Y)


Från Vagabond

Typiskt min stil. Fast de påminner lite mycket om ridstövlar, kanske tur jag inte har pengar? XD Något som jag dock skulle ha pengar till är en grön jacka...

I'll be good to you

Är hemma efter en lååång dag på Hven.
Så slut i hela kroppen efter allt jävla asandes med cykeln upp för en massa backar. Men lite frisk luft och motion lär väl få mig till att sova gott inatt. Känner att jag kommer behöva det inför imorgon. Är inte alls pepp på att jobba ): Har en känsla av att nästa vecka kommer bli jobbigare då mor min tror att det blir hela dagar :ö FUCK!

Har fastnat för Professor Green märker jag...


"He wants to collect you"

Efter en dag på stan i regnet blev jag två jeans rikare :Q
Mucho nödvändigt. Sen efter jag kom hem och ätit joinade Anna mig för att kolla Harry Potter! Tror inte man kan hitta två mer tardiga människor än oss. Det vi pratar om är fan inte normala grejer...

Idag är planerna enbart att soooova. Gick och la mig alldeles för sent (Annas fel) och nu är jag så trött att jag nästan trillar ner på tangentbordet :Y

Field's

HAHHAHAHHAHAH, my mistake!
Jag har lyckats lägga in fel låt i klippet under XD
Detta är rätt låt :$


You'll remember me

Efter dagens lilla drama med pappas getingstick så har det lugnat ner sig hos Fridharna. Han skräms jämt den där papsen :Y Men allt är bra igen och nu har vi fått akutspruta ifall det händer igen - vilket det säkert kommer göra. Annars har dagen varit lugn och uneventful, jag har städat och sånt mög. Fast rummet är så fiiint nu :Q Love my little overheated sauna! Speciellt när det börjar bli mörkt och jag kan tända alla mina lampor :ö Jag älskar vinter bara därför, det är mörkt utanför och ljust inne. Sappy I know ):

Jag vet att jag nästan enbart lägger ut musik but it's kinda my life (;
Iallafall, precis som Zandra har jag vissa låtar jag aldrig tröttnar på (fast jag glömmer dem ofta.) Varje gång jag hör denna låten blir jag nästan rörd till tårar och nej, detta är inte westlife! Detta är något större och mer... poetiskt. Hur som helst är detta inte orginalet men jag älskar Coyles röst, som ni kanske vet.


For the first time

HUUUUUUR kunde jag missa detta?!
Jag som älskar the Script har inte hört deras nya singel :O
Albumet kommer den 19 september :Q It's gonna be an awesome autumn!



Dream on

Jag visste att Neil Patrick Harris sjöng men fan inte såhär bra!
Tillsammans med Matthew Morrison från Glee.


Denna versionen är dock inte så bra men utbudet va inte stort på youtube om man ville ha videon till :Y
Hela låten (i bättre kvalité) is right here


No morning light

Jag funderar på att köpa jeans och dessa kostar 200 vilket är överkomligt.
MEN för att ens kunna prova dom måste jag till stan -.-
Attans.



Wonderful!

 

♡ ♡ ♡


I need you

Festen i fredags var ju inte annat än lyckad!
Var dock full allt för länge och trodde jag skulle må skit dan efter meeeen som vanligt klarade jag mig fin fint från baksmälla :Q Annars var helgen i Åhus trevlig. Fick min efterlängtade glass från Pråmen i lördags och eftersom jag hade namnsdag blev det tårta också. I present fick jag 500 spänn (jävligt otippat!) och dom ska gå till en ny skrivbordstol :Q

Igår va vi hos kusinerna och firade farbror Fredde och hälsade på Molly ♥ Nytt tillskott hade dom fått av den söta lilla hunden Pink Princess Greta Garbo även kallad Hunny. Dom har dock inte döpt henne XD Fast Molly är favoriten, hade kunnat kidnappa henne :ö Det roliga är att trots att hon hon är så liten ser hon ut som en riktig liten tjockis brevid Hunny som är lite undernärd.

En bra ♫♫♫♫ to top it up?
I thought so!


RSS 2.0